Skip to content

Joaquin Phoenix si Rooney Mara ofera mancare comunitatilor vulnerabile afectate de COVID-19

Compania Beyond Meat a lansat in luna aprilie o campanie bazata pe mancare vegana, “Feed a Million +”. Programul ofera acces la “mese bune si hranitoare fara costuri” celor care au nevoie. Aceasta si-a luat angajamentul de a dona si distribui peste 1 milion de burgeri vegani spitalelor, bancilor de alimente, centrelor comunitare si altor organizatii care lucreaza in prima linie in lupta impotriva corona virusului.

Joaquin Phoenix, castigatorul unui premiu Oscar pentru rolul principal din filmul “Joker” (2019) si actrita Rooney Mara, logodnica sa, s-au alaturat campaniei

Cei doi actori care au impartit ecranul in “Her” (2013) si “Mary Magdalene” (2018) au facut publica si o dieta vegana in sprijinul campaniei.

“Suntem atat de recunoscatori ca ne-am putut alatura campaniei si ca putem sprijini comunitatile care se confrunta cu nesiguranta alimentara”, afirma Joachin Phoenix intr-un video distribuit de Hollywood Reporter.

“In urmatoarele cateva saptamani, campania “Feed a Million +” va dona sute de mese calde unor organizatii preferate care ofera servicii de urgenta multor persoane”, a continuat partenera de viata si de ecran a lui Phoenix. Mesele vegane gratuite vor merge la organizatiile selectate de cei doi: “Midnight Mission”, o organizatie de caritate care ii ajuta pe cei care nu au adapost din 1914, “Urban School Food Alliance”, fondata in 2012, care promoveaza necesitatea meselor sanatoase pentru studenti si cartierele stdentesti  si “My Friend’s Place”, care a asistat zeci de mii de tineri, intre 12 si 25 de ani, in gasirea bunastarii atunci cand pleaca din adaposturi.

Phoenix si Mara sunt cele mai recente staruri care s-au alaturat cauzei “Feed a Million +”. Lindsey Vonn, Kevin Hart, Ashanti si Karlie Kloss sunt, de asemenea, ambasadori ai campaniei, daca ar fi sa mai amintim cativa

Kevin Hart, cunoscut pentru “Ride Along” (2014) sau “Central Intelligence” (2016), a anuntat printr-un video pe Instagram ca s-a alaturat campaniei, in care anunta ca “vreau sa imi fac treaba ca partener, asa ca voi trimite azi si maine mancare la Spitalul Northridge din California”.

Un alt ambasador este Snoop Dogg. El a scris pe Instagram ca va ajuta sa fie donati spitalelor, peste 1 milon de burger in aceasta campanie si ca este mandru ca face parte din ea. Snoop Dogg a ales spitalul comunitar Martin Luther King Jr. din sudul Los Angeles-ului pentru donatie.

Citește în continuare