Skip to content

Se cauta o persoana pasionata de vacante care va fi platita sa calatoreasca si sa evalueze serviciile celor mai scumpe hoteluri de lux din lume. Salariul este de 4.800 de euro pe luna, toate cheltuielile sunt acoperite.

Velloy, o organizatie specializata in servicii de lux, ofera o oportunitate unica unei persoane pasionate de calatorii si restaurante: sa testeze serviciile celor mai rafinate hoteluri din lume — cu toate cheltuielile decontate —, alaturi  de un salariu lunar generos. 

Norocosul sau norocoasa care va primi acest job va avea un program flexibil si va evalua cel putin patru hoteluri pe luna. Dupa fiecare sedere, va realiza o recenzie cuprinzatoare cu fotografii de la fiecare masa consumata si recenzii despre serviciile oferite de cazarea respectiva. Acestea vor fi publicate pe website-ul Velloy si in aplicatia lor de mobil. 

Organizatia va asigura cazarea, transportul la clasa intai si mesele pentru fiecare calatorie, dar si un salariu anual de 58.400 de euro (peste 4.800 de euro pe luna). In plus, Velloy va permite sa calatoriti alaturi de persoana dorita. 

Candidatul ideal va evalua mai ales room service-ul hotelurilor, diversitatea preparatelor din meniu si raportul dintre calitate si pret. Pentru acest rol nu aveti nevoie de vreo calificare, va trebuie strict o pasiune pentru vacante luxoase, mancare gustoasa si lucruri rafinate.

Pe langa decontarea tuturor serviciilor atat pentru dvs cat si pentru persoana care va insoteste, veti primi la fiecare sedere si o suma de bani care poate fi cheltuita pe alte servicii oferite de hoteluri — de exemplu la sala de fitness, spa sau centru de wellness.

Pentru a aplica, trebuie sa aveti un pasaport valid, o cunoastere excelenta a limbii engleze si varsta de cel putin 21 de ani.

Pe langa cerintele mentionate deja, organizatia se asteapta ca cei care candideaza sa aiba abilitati exceptionale de comunicare si scriere, dar si capacitatea de a realiza fotografii de o inalta calitate, care sa reprezinte cat mai bine nivelul de rafinament al preparatelor si hotelurilor.

Aplicatiile se pot depune pana la data de 9 mai 2024. Va puteti inscrie gratuit la link-ul de aiciprin completarea unui formular online, cu mentiunea orasului si a tarii in care locuiti. Valloy sustine, de asemenea, ca persoana aleasa va incepe munca cat mai repede, in luna mai. 

Citește în continuare