Skip to content

John Turturro se alatura distributiei “Batman” intr-un rol de gangster. Batman va fi Robert Pattison.

Warner Bros a anuntat ca in noul film “Batman” care-l are in rol principal pe Robert Pattison va juca si John Turturro, actor de filme cult, independente.

Turturro va fi Carmine Falcone, gangsterul din Gotham City, rol care in seriile precedente a fost interpretat de Tom Wilkinson.

John Turturro li se alatura astfel lui Zoe Kravitz, care o va juca pe Selina Kyle aka Catwoman, Paul Dano care va fi Riddler si Colin Farrell care va fi Penguin.

Filmarile pentru noua productie Batman vor incepe la sfarsitul acestui an, cu o intarziere de cateva saptamani – din cauza lui Pattison, iar premiera este anuntata pentru 25 iunie 2021.

Intarzierea este din cauza lui Robert Pattison care, desi a inceput antrenamentele sportive de cateva luni, nu a ajuns inca la cantitatea de muschi pe care si-o doreste regizorul.

De-a lungul istoriei sunt 8 actori care l-au jucat pe Batman, de la Lewis G Wilson (care a fost si cel mai tanar actor care a jucat acest rol – 23 de ani in 1945) continuand cu Robert Lowrey (1946), Adam West (1966), Michael Keaton (1989), Val Kilmer (1995), George Clooney ( 1997), Christian Bale (2008), Ben Affleck (2016). De la an la an, personajul Batman a devenit mai musculos, mai bine pregatit fizic, mai capabil de cascadorii spectaculoase.

Pattison, ale carui abilitati actoricesti nu pot fi contestate de nimeni, are insa o structura a corpului foarte diferita si pare ca nu poate pune multa masa musculara, asa ca este posibil sa avem un Batman … mai slab decat ne-am obisnuit. 

Pana la filmarile pentru noul Batman, JohnTurturro va putea fi vazut curand in continuarea filmului “The Big Lebowski” care se va numi “Jesus Rolls” , dar si intr-un nou serial de la HBO “The Plot Against America”.

Turturro are 62 de ani, este nascut in New York din parinti italieni, asa ca are si cetatenie italiana. E considerat unul dintre cei mai educati actori americani, cu o diploma la Yale School of Drama si cu roluri in mare majoritate la regizori cult ca Martin Scorsese, fratii Cohen sau Spike lee. E unul dintre cei mai buni prieteni ai actorului-regizor Adam Sandler, asa ca apare in multe dintre filmele lui.

Pentru iubitorii filmelor de actiune, el este agentul Seymour Simmons in seria Transformers

Citește în continuare