Skip to content

Johnny Depp lanseaza un album inspirat de piesa lui John Lennon, Isolation. Il ajuta chitaristul Jeff Beck.

Departe de orice comunicare cu si pentru presa in ultimele luni din cauza scandalurilor in care e implicat, Johnny Depp a anuntat discret ca va lansa un cover dupa Isolation, piesa lui John Lennon, iar partener ii va fi Jeff Beck, un muzician de 75 de ani, recunoscut in zona muzicii blues rock.

Acest cover e punctul de plecare pentru un album pe care-l pregateste impreuna cu Beck. Depp si-a facut cont de instagram ca sa anunte acest cover si noul album, pentru ca nu doreste sa mai vorbeasca cu presa, iar detaliile despre piesa si album le-a adaugat Beck care a fost cotat de revista Rolling Stone in top 100 cei mai buni chitaristi din toate timpurile, si a contribuit la inregistrarile unor albume pentru Tina Turner, Rod Stewart, Kate Bush, Jon Bon Jovi, Brian May sau Roger Waters.

In acest moment contul de Instagram al lui Depp are 3 postari si 3, 3 milioane de urmaritori.

Una dintre postari este un film de 8 minute in care Depp povesteste despre impactul corona virus asupra lui si a lumii si de ce a simtit nevoia sa fie impreuna cu publicul si sa-si faca un cont in social media, actorul neavand pana acum niciun canal in social media.

“Trebuie sa fim mai buni si sa fim alaturi de ce dragi in aceste vremuri grele, chiar daca suntem departe. Avem o responsabilitate sa folosim aceste timpuri sa fim creativi, sa dam nastere unor creatii marturii din care sa beneficiem si noi si ceilalti in viitor. Va invit sa faceti orice va poate aduce lumina in aceste zile: sa desenati, sa pictati, sa faceti un film cu telefonul, sa cantati la un instrument, sau sa invatati sa cantati la el. Dar tineti-va mintile ocupate, responsabil.”

Aceasta nu este prima colaborare muzicala a lui Johnny Depp. Actorul s-a intalnit cu Beck in 2015, atunci cand a cantat in Hollywood Vampires, o trupa rock unde mai cantau Alice Cooper si chitaritul de la Aerosmith, Joe Perry.

Viitorul film al lui Johnny Depp este Waiting for the Barbarian, o adaptare a lui JM Coetzee dupa propriul roman, un film in care ii are parteneri pe Mark Rylance si Robert Pattinson, iar cand pandemia se va incheia ar trebui sa intre pe marile ecrane filmul Minamata, care in ianuarie la festivalul de la Berlin a primit critici foarte bune.

E un film despre moartea mai multor japonezi din zona Minamata ca urmare a poluarii apelor de catre o companie care producea materiale chimice in zona. Filmul e inspirat din fapte reale, iar Depp il interpreteaza pe fotograful W. Eugene Smith care a documentat cazul, luptandu-se cu corporatia vinovata pentru a ajuta familiile victimelor.

Citește în continuare