Skip to content

Julia Garner (Ozark, Inventing Anna) va fi Madonna in filmul despre anii de inceput in muzica ai artistei. Se anunta o productie grea pentru ca Madonna, care e extrem de exigenta, va fi si regizor.

Actritei Julia Garner i s-a oferit rolul Madonnei in filmul biografic despre cantareata, a anuntat in premiera Variety.

Garner a fost favorita din peste 20 de candidate au spus surse din echipa de casting, pentru acest film la care Madonna va fi regizor.

Filmul este pregatit la Universal Pictures si va urmari prima perioada a carierei Madonnei, o artista care si-a construit imaginea pe controverse si care a inteles foarte repede ca una dintre chei in aceasta industrie e reinventarea perpetua.

 Presedintele Universal Filmed Entertainment Group, Donna Langley, a castigat scenariul in urma unei licitatii intre mai multe studiouri, iar Amy Pascal este asociata proiectului in calitate de producator.

Nu se cunoaste inca un calendar de productie si nici alti actori din distributie.

Printre actritele care au candidat pentru a o interpreta pe Madonna s-au aflat Florence Pugh, Alexa Demie, starul din „Euphoria”, si Odessa Young. De asemenea, au fost propuse cantarete precum Bebe Rexha si Sky Ferreira, iar auditiile au fost extrem de solicitante nu doar pentru a Madonna e foarte exigenta ci si pentru ca productia cu multa muzica necesita un cantaret si un dansator priceput.

 Madonna a declarat ca spera sa „transmita calatoria incredibila in care m-a purtat viata ca artista, muzician, dansatoare – o fiinta umana, care incearca sa isi croiasca un drum in aceasta lume. Accentul acestui film va fi intotdeauna pus pe muzica.  Muzica m-a facut sa merg mai departe si arta m-a tinut in viata. Exista atat de multe povesti nespuse si inspirate si cine ar putea sa le spuna mai bine decat eu. Este esential sa impartasesc calatoria in roller coaster a vietii mele cu vocea si viziunea mea.”

Julia Garner are 28 de ani si este noua revelatie a Hollywoodului chiar daca a lucrat mai mult in televiziune.

A devenit cunoscuta la nivel global pentru rolul principal al lui Ruth Langmore din serialul politist dramatic Ozark (2017-2022) de pe Netflix, pentru care a fost aclamata de critici si a castigat doua premii Primetime Emmy pentru cea mai buna actrita in rol secundar intr-un serial dramatic[2], in 2019 si 2020, pe langa o nominalizare la premiul Globul de Aur in 2020 pentru cea mai buna actrita in rol secundar – televiziune.

Pentru publicul tanar ea este protagonista serialului Inventing Anna, inpirat din cazul real al Annei Delvey, o escroaca care a fraudat multi bani declarandu-se fiica unui bogatas.

Garner a avut, de asemenea, roluri in serialul dramatic FX The Americans (2015-2018), miniseria Netflix Maniac (2018), serialul de crime reale Bravo Dirty John (2018-2019). In filme, ea a jucat in Electrick Children (2012), We Are What We Are (2013), Grandma (2015) si The Assistant (2019),  Martha Marcy May Marlene (2011), The Perks of Being a Wallflower (2012) si Sin City: A Dame to Kill For (2014).

Citește în continuare