Skip to content

Julia Roberts si George Clooney joaca in „Bilet pentru Paradis”, o comedie romantica a carei actiune se desfasoara in Bali. Daca mergeti la film, puteti castiga o vacanta in Mallorca

Doi dintre cei mai simpatizati actori ai Hollywood-ului, Julia Roberts si George Clooney, sunt pe marile ecrane in cinematografele din Romania, intr-o comedie romantica care se desfasoara in Bali.

Cei doi sunt un cuplu divortat care pleaca in exotica insula pentru a o impiedica pe fiica lor (Kaitlyn Dever) sa faca aceeasi greseala pe care cred ca au făcut-o ei cu 25 de ani in urma.

La masa rotunda dedicata lansarii filmului pentru jurnalisti din intreaga lume, publicatia New York Times mentioneaza raspunsurile celor despre prima citire a scenariului „Bilet pentru Paradis” si daca s-au gandit unul la celalalt.

George Clooney a explicat ca a simtit ca a fost scris clar pentru el si Julia, desi el nu a mai jucat intr-o comedie romantica de la „One Fine Day” (1996), in timp ce Julia a facut o cariera din acest gen, si s-a gandit ca „daca Jules este pregatita pentru asta, cred ca ar putea fi distractiv.” Ultimele comedii romantice ale actritei – dar care au ramas filme de referinta in istoria cinematografiei recente – sunt “Notting Hill” (1999) si “My Best Friend’s Wedding” (1997).

Julia Roberts a raspuns ca era potrivit acest film cu George Clooney, pentru ca cei doi actori au o chimie pe scena. „Avem o prietenie de care oamenii sunt constienti si vom intra in ea ca acest cuplu divortat. Jumatate din America probabil crede ca suntem divortati, asa ca avem un punct de plecare pentru film.” Actrita a mentionat si ca s-au gandit impreuna ca au aceasta responsabilitate fata de public sa faca o comedie impreuna, mai ales dupa ultimii doi ani de pandemie. „ Este ca si cand mergi pe trotuar si afara e frig si ajungi la acel petic frumos de soare care te incalzeste putin si iti dai seama cat de bine este”, a spus actrita.

Filmarile pentru „Bilet pentru Paradis” au avut loc in Australia, in plina pandemie si restrictii, unde Julia Roberts a calatorit singura, iar George Clooney cu sotia si copiii. Despre aceasta experienta, Julia a povestit ca familia Clooney a fost foarte primitoare si nu s-a simtit singura, mentionand ca ultima data cand i s-a intamplat sa fie singura intr-o locatie pentru o filmare a fost la 25 de ani, iar Clooney a completat ca pentru copiii lor, actrita a devenit Aunt Juju.

In Romania, CinemaCity ofera celor care vin la cinema posibilitatea de a se inscrie intr-un concurs, unde premiul este un city break in Mallorca. Detalii aici.

Cei doi au mai filmat impreuna pentru “Money Monster (Masina de bani)”, in anul 2016, film regizat de Jodie Foster, dar si in filmul “Ocean’s Eleven”, din anul 2001.

Citește în continuare