Skip to content

Ai putea fi mancat de un dinozaur din “Jurassic World”, pentru o actiune caritabila

Actorul Chris Pratt, cunoscut pentru rolurile din “Jurassic World” (2015) si “Jurassic World: Fallen Kingdon” (2018), da o sansa fanilor de a fi mancati de dinozauri. Acesta a anuntat o noua licitatie de caritate si  care are legatura cu noul film, “Jurassic World: Domination”.

Astfel, doi castigatori norocosi vor castiga o aparitie in continuarea seriei “Jurassic World”.

Justin Bieber l-a provocat cu cateva saptamani in urma pe Chris Pratt sa se alature intiativei  #ALLINCHALLENGE, o strangere de fonduri, care aduce impreuna sportivi mari, actori, muzicieni si moguli din intreaga lume care isi doneaza bunurile pentru a crea experiente memorabile pentru fanii lor si ii ajuta pe cei afectati de pandemie

In afara de Bieber si Pratt, strangerea de fonduri se bucura de prezenta multor staruri care s-au alaturat campaniei.

Printre castigurile pe care le pot avea fanii acestora, se numara: un rol secundar alaturi de Leonardo DiCaprio in urmatorul film al lui Martin Scorsese, o cina in studio cu Adriana Grande, clipe de distractie cu intreaga distributie din “Friends” sau sansa de a-l vedea pe compozitorul si cantaretul Lin Manuel Miranda in platou.

Aici puteti vedea site-ul official al licitatiei

“Este important sa ne amintim ca, pe langa oportunitatea de a ajuta pe cei flamanzi, acum va puteti lasa mancat de un dinozaur pentru eforturile pe care le faceti” declara Pratt in anuntul sau de pe Instagram

Mesajul sau a fost de atrage si alti colegi pentru strangerea de fonduri  #ALLINCHALLENGE. Acesta i-a provocat pe Chris Evans, Robert Downey Jr. si Chris Hemsworth.

Provocare ALL IN este cea mai mare strangere de fonduri digitala din lume, care a adunat zeci de milioane de dolari pentru a-i hrani pe cai care au nevoie

Lipsa mancarii a fost o problema foarte importanta din totdeauna, dar in contextul actual este mai grava ca niciodata. Este o situatie fara precedent a resurselor alimentare cu care ne confruntam cu totii in aceasta perioada.

Printre cei mai nevoiasi se numara studentii, pentru ca acestia se bazau pe cantinele din scoli, momentan inchise, somerii care nu au siguranta zilei de maine si populatia in varsta vulnerabila care este sechestrata in case, fara access la alimente.

Citește în continuare