Skip to content

Justin Timberlake canta la American Music Awards 2103

Justin Timberlake confirma participarea la American Music Awards si se alatura listei deja impresionante de nume care va spune prezent pe 24 noiembrie. Pentru prima oara in istora AMA, la editia din acest an, fanii isi vor putea favoritii si prin intermediul Twitter.

Alaturi de Justin Timberlake vor urca pe scena Miley Cyrus, Lady GaGa, Imagine Dragons, Kendrick Lamar, Macklemore & Ryan Lewis, One Direction si Florida Georgia Line, iar noi nume vor fi confirmate in curand.

In seara premiilor, prezentatorul va fi Pitbull, dar despre asta puteti citi mai multe aici, se pare ca va urca si Kesha pe scena, pentru a canta cel mai nou single al lor – Timber.

E un an bun pentru Justin Timberlake, care a reusit sa ajunga in Billboard 200 cu doua albume consecutive – The 20/20 Experience, partea intai si a doua, fiecare dintre acestea venind cu cateva hituri. Primul single, cel care i-a marcat si revenirea in lumea muzicala a fost Suit & Tie, un featuring cu Jay Z, urmat apoi de Mirrors si Tunnel Vision. Partea a doua a discului a fost promovata prin intermediul single-urilor Take Back the Night si, cel mai recent, TKO.

Cum vi se pare lista celor care vor canta? Ati vrea sa fie invitat cineva anume?

Citește în continuare