Skip to content

Kanye West acuza MTV-ul

Kanye West photoshoot

Kanye s-a enervat rau de tot pe MTV … Aveti mai jos o inregistrare in care ii injura de toate cele posibile. De ce? Fiindca MTV-ul l-a pus sa cante separat de scena principala (cica ii spuneau aia ca lasa ca e mai bine asa, ca scena pe care se dau premiile nu e importanta… da pe naiba, ca acolo s-au tinut cele mai tari faze ale serii, iar din ce a cantat Kanye n-au aratat idiotii nici macar o melodie intreaga de a lui!). E suparat fiindca n-a castigat niciun premiu (din 5 nominalizari: la male artist, threat of the year, video of the year, best editing, best director; pana una alta, multi chiar nu si-au meritat premiul! Fergie la female of the year, sau Umbrella la best video!?!? pe cand Kanye avea mari sanse cel putin la best video / director / editing! cine stie clipul la Stronger banuiesc ca e de acord cu mine)… E suparat fiindca MTV-ul stia foarte bine ca Britney o sa se faca de ***, fiindca nu era pregatita sa revina pe scena, si ei n-au facut decat sa o ajute, sa o exploateze… ma rog, si multe alte chestii 🙂 Da mai bine il ascultati direct pe el ca sa aflati ce a avut de zis, e mai jos inregistrarea.

Adevarul e ca are si el dreptate, premiile de anul asta au fost de tot ra***ul, si-au batut joc la maxim de artisti si de telespectatori! Si daca nici macar ei n-au avut bunul simt sa nu dea reclame din 5 in 5 minute, sau sa nu ofere conditiile pentru a canta live… atunci ce pretentii sa mai ai de la romani!?!?

Pe de alta parte, n-avea Kanye nevoie de vreun premiu MTV, fiindca tot ii merge foarte bine 😀 Noul sau album a vandut 700 000 de unitati azi!!! Iar al lui 50 cent doar 500 000! Deci… o sa il vedem pe 50 cent ca iese la pensie cum a promis? =)) (desigur ca nu… pe deasupra, cei doi mai si sunt prieteni, deci nu va faceti prea mari sperante!).

 

“**** MTV. Y’all heard what the **** I said… Five nominations. I ****in’ lost to Black Eyed Peas last year, man. I’m never coming to MTV. Ya’ll find Britney. Get Britney. Get a real ****in’ artist. Get Britney Spears. I ain’t ****in’ with this pop ****. God****. Give me a ****in’ chance. Give a black man a chance. I’m tryin’ hard. I got the ****in’ #1 record. I’m tryin’ man. I don’t even get a ****in’ chance. They don’t want a ****in’ black man in that position.”

 

Citește în continuare