Skip to content

Kasabian fac un cover dupa Iggy Azalea, Fancy

Kasabian, rockerii care acum se afla in topurile muzicale din UK cu piesa eez-eh fac un cover dupa un fost no. 1 in Billboard. Hitul lui Iggy Azalea Fancy primeste tratamentul acustic-rock cu un pic de electronica.

Kasabian au inclus in varianta lor si un sample din Organ Donor a lui DJ Shadow, iar rezultatul e interesant, solistul Tom Meighan reusind sa transforme flowul lui Ziggy in ceva demn de rock n roll.

Fancy a stat timp de sapte saptamani in varful topului Hot 100 si a fost primul single lansat de rapperita australiana care a reusit sa ajunga in aceasta pozitie. Piesa e primit critici pozitive, in ciuda gurilor rele care se iau de accentul lui Ziggy sau care spun ca nu are nici o treaba cu rap-ul. Fancy a ajuns pe prima pozitie in Mainstream Top 40, Rhytmic, Hot Dance Club Songs, Hot R&B/Hip-hop Songs si Rap Songs, semn ca producatorii piesei alaturi de Iggy si Charli XCX s-au descurcat foarte bine. Si videoclipul care s-a inspirat din serialul Clueless a ajutat mult piesa, ideea fiind apreciata si in ton cu titlul albumului de debut al rapperitei – The New Classic.

Cum vi se pare coverul celor de la Kasabian?

 

Citește în continuare