Skip to content

Intalnire intre Kate Middleton si Emma Raducanu pentru promovarea tenisului. Imagini de la un mic meci demonstrativ intre cele doua

Intr-o inteligenta campanie de marketing si de promovare a sportului in general, astazi Ducesa de Cambridge s-a intalnit cu proaspata castigatoare a US Open, Emma Raducanu, si au schimbat cateva mingi pe teren.

Presa britanica mentioneaza ca, desi nivelul de joc al Ducesei este ridicat, aceasta avea emotii cand a trebuit sa schimbe cateva mingi cu Emma Raducanu.

Cele doua au sosit pe terenul de tenis in echipament adecvat, ducesa asortandu-se cu echipamentul pe care Emma l-a purtat la US Open.

Dupa meciul scurt, intrebata de jurnalisti ce parere are despre jocul lui Kate Middeton, Emma Raducanu a comentat “se vede ca ii place tenisul, e evident ca a mai jucat de multe ori inainte si sunt foarte impresionata de lovitura sa de dreapta”

Kate Midleton este recunoscuta ca un mare fan al jocului de tenis, de altfel patroneaza Lawn Tennis Association, forul care adminitreaza turneul de tenis de la Wimbledon si care are in grija o serie de tineri cu rezultate bune in tenis si cariere care se anticipeaza a fi promitatoare.

Britanicii au stiut ca intreaga familie regala au urmarit-o pe tanara tenismena in timpu US Open pentru ca, si inainte de meci si dupa finala, atat ducesa cat si Regina Angliei i-au transmis felicitari.

Emma Raducanu (19 ani) este prima jucatoare care a plecat din calificari si a ajuns pana in finala castigand US Open, un vis incredibil al fiecarui copil care incepe sa practice acest sport.

Iata cateva imagini de la intalnirea celor doua din aceasta dupa amiaza.

Citește în continuare