Skip to content

(Video) Keanu Reeves s-a reintors la muzica. Urmariti imagini din concertul pe care l-a sustinut cu trupa rock Dogstar pe care a creat-o acum 20 de ani

Keanu Reeves s-a reunit cu trupa sa rock Dogstar la festivalul BottleRock Napa Valley 2023. Starul din „The Matrix” a cantat la bas cu grupul pentru prima data in public dupa mai bine de 20 de ani.

Colegul sau de trupa, Robert Mailhouse, i-a dat lui Reeves cateva sfaturi inainte de a canta live in fata unei multimi.

„A fost pur si simplu super pozitiv. Asculta muzica. Doar fii prezent cu toata atentia in cantec si totul va merge de acolo”, sunt sfaturile pe care le-a primit Reeves la intoarcerea la muzica.

Dogstar s-a format in 1991, cand Reeves si Mailhouse s-au intalnit la un supermarket si s-au imprietenit. Reeves este basistul si vocalistul de rezerva al trupei, in timp ce Mailhouse este tobosar si percutionist.

Gregg Miller s-a alaturat trupei un an mai tarziu in calitate de chitarist principal si vocalist. Acesta avea sa paraseasca trupa in 1995. Bret Domrose s-a alaturat trupei in 1994, dar cand Miller a plecat, el a preluat rolul de vocalist principal.

Reeves a povestit recent despre reunirea cu Dogstar si despre cat de mult i-a lipsit sa cante cu ei.

„Mi-a fost dor sa cantam impreuna, mi-a fost dor sa scriem impreuna, mi-a fost dor sa facem concerte impreuna. Este ceva ce mi-a lipsit intotdeauna”, a declarat Reeves pentru Billboard. „Am ajuns intr-un punct in care nu mai cantam si mi-a lipsit… Odata ce am inceput sa cantam si ne-am simtit bine, foarte pozitiv si creativ, atunci a fost momentul in care am zis: „Bine, hai sa facem asta”.”

Dogstar lucreaza, de asemenea, la un nou album, Reeves adaugand: „Cred ca toti trei ne-am spus: „Ei bine, daca tot facem asta, hai sa facem un album”.”

Urmariti concertul Dogstar in videoclipul postat mai jos.

Citește în continuare