Skip to content

Kim Cattrall joaca in And Just like That – sezonul 2, continuarea de la Sex & The City. Aparitia ei a fost gandita ca, la filmari, sa nu se intalneasca cu Sarah Jessica Parker.

Foto Profimedia

Pentru o singura seara, universul „Sex and the City” va fi din nou intreg. Variety a anuntat astazi in exclusivitate ca Kim Cattrall isi va relua rolul iconic de Samantha Jones in finalul sezonului 2 din „And Just Like That”, reluarea de catre Max a serialului HBO „Sex and the City”.

Dar ea va aparea doar intr-o singura scena. Potrivit unor surse, Cattrall si-a filmat dialogul pe 22 martie in New York, fara sa vada sau sa vorbeasca cu vedetele serialului, inclusiv Sarah Jessica Parker, sau cu creatorul serialului „And Just Like That”, Michael Patrick King.

In scena, Samantha, care in serial s-a mutat la Londra, va avea o conversatie telefonica cu Carrie Bradshaw, personajul lui Parker. In primul sezon din „And Just Like That”, Carrie s-a conversat cu o Samantha instrainata prin SMS, iar in final, cele doua si-au facut un plan de a se vedea pentru a se impaca.

Celebra creatoare de costume din „Sex and the City”, Patricia Field, care nu a lucrat la „And Just Like That”, a imbracat-o pe Samantha pentru scena ei.

La Paris se pot face croaziere gandite de creatoarea „Sex and the City”, Candace Bushnell. Itinerarul de noua zile include locurile prin care Carrie a trecut in serial (urban.ro)

Aparitia lui Cattrall ca Samantha nu va fi o continuare a personajului, celputin in acest moment actrita nu vrea sa se reintoarca la serial in mai multe ipostaze.

Cu toate acestea, revenirea Samanthei, sub orice forma, ii va incanta pe fanii „Sex and the City”, care au cerut cu insistenta chiar si o mica mica aparitie a iubitei publiciste cu putere de decizie care a pus „sexul” in serialul revolutionar care a rulat pe HBO timp de sase sezoane, din 1998 pana in 2004, si a fenerat si doua filme de lung metraj.

Cattrall a anuntat public in 2016 ca nu mai joaca rolul Samanthei cand a considerat ca scenariul pentru un al treilea film propus nu ii face dreptate personajului. „As fi preferat ca noi toti sa avem un fel de eveniment care sa justifice un al treilea film”, a declarat Cattrall pentru Variety in 2022. „Asta nu s-a intamplat”.

Decizia ei de a se indeparta de Samantha a dus la o disputa publica cu Parker. Cand King si Parker au repornit „Sex and the City” ca un nou serial pentru ceea ce era pe atunci HBO Max in 2021, Cattrall nu a fost abordata pentru a o relua pe Samantha, iar noul serial a adaugat alte personaje – care au avut reactii si pro si contra mixte – in vietile lui Carrie, Miranda (Cynthia Nixon) si Charlotte (Kristen Davis) pentru a-i lua locul.

In timp ce faceau promovare pentru serial anul trecut, atat Parker, cat si King au declarat ca nu puteau concepe un scenariu in care Cattrall sa o joace din nou pe Samantha. Dar, in timp ce sezonul al doilea din „And Just Like That” era in curs de desfasurare, cu filmari in New York in iarna trecuta, Casey Bloys, presedintele si directorul general al HBO si al Max content, a abordat-o pe Cattrall pentru a-si pune din nou tocurile cu tocuri ca Samantha, ceea ce a dus la decizia ei de a accepta aceasta cale de mijloc.

Pana atunci, Cattrall joaca in prezent in filmul Lionsgate „About My Father”, alaturi de Robert De Niro. Urmeaza sa joace rolul unui mogul al machiajului in drama Netflix „Glamorous”, care va avea premiera pe 22 iunie.

Cel de-al doilea sezon al serialului „And Just Like That” va avea premiera tot pe 22 iunie, insa scena in care Cattrall o interpreteaza pe Samantha va fi difuzata abia in august.

10 noi tinute pe care le poarta Sarah Jessica Parker in noul serial Sex And The City, “And just like that” (urban.ro)

Citește în continuare