Skip to content

La multi ani, Dan Bittman!

Primavara incepe cu ziua de nastere a lui Dan Bittman! Solistul trupei Holograf implineste astazi 51 de primaveri asa ca nu ne ramane decat sa-i uram La multi ani.

Dan Bittman s-a nascut pe 29 martie 1962 si este unul din cei mai cunoscuti cantareti si prezentatori de televiziune din Romania. Si-a inceput cariera muzicala ca solist al trupei Iris in perioada 1984-1985, iar din 1985 si pana in prezent este solistul formatiei Holograf.

Alaturi de Holograf a lansat pana acum 17 albume de studio (in perioada 1987-2012), iar anul acesta vor lansa o varianta de colectie reeditata a albumului World full of lies lansat in 1993.

La sfarsitul anului trecut a fost operat la gat din cauza unui cheag de sange, motiv pentru care a fost nevoit sa faca o pauza muzicala. A revenit insa anul acesta intr-un super concert in Tribute.

Noi ii uram multa sanatate si abia asteptam sa-l revedem in concerte! La multi ani!

Citește în continuare

La multi ani: Dan Bittman!

 

 

Primavara isi sarbatoreste Dan Bittman ziua de nastere! Mai precis astazi, cand implineste 47 de ani! La multi ani! Va las cu cel mai recent videoclip semnat de HolografPrimavara incepe cu tine.

 

 

Citește în continuare