Skip to content

O colectie de lenjerie intima si costume de baie pentru femeile care au facut mastectomie.

 In conditiile in care la nivel global una din 8 femei e afectata de cancerul la san, ideea celor de la Etam cu lansarea unei colectii dedicata femeilor care si-au operat sanii – au facut mastectomie – e emotionanta si foarte utila.

Linia de lenjerie se numeste yes, e prezenta in magazinile din Franta (la noi acest brand e prezent doar in magazinele multi brand online) si e un frumos mesaj de sustinere pentru toate femeile care au fost incercate de cancer.

In Franta campania e sustinuta de femei de toate varstele si toate dimensiunile corporale care sunt supravietuitoare ale cancerului la san.

  Colectia e adaptata pentru femeile care au ales sa poarte proteza, dar si pentru cele care nu au mai intervenit deloc asupra sanilor dupa operatie. E realizata din bumbac organic si dantele colorate, iar modelele sunt fara “armatura” – firele acelea de metal care sustin sutienele. Sunt prezente in colectie sutiene in 3 forme si multe culori, cu masuri de la cele mai mici pana la extra lange.

Daca aveti in apropiere femei care se afla in aceasta situatie, pentru care e foarte important sa se reimprieteneasca cu propriul corp, spuneti-le despre aceasta linie speciala de lenjerie. Deocamdata e doar in magazinele din Franta, dar astazi e usor sa poti cumpara de oriunde din lume.

In Romania se descopera in fiecare an 7000 de noi cazuri de cancer la san. Va recomandam sa faceti periodic analize, pentru ca aceasta forma de cancer are un risc crescut de dezvoltare odata cu varsta: intre 30 si 40 de an 1 din 250 de femei dezvolta un cancer la san, intre 40 si 50 de an 1 din 70 de femei se va afla in aceasta situatie.

Citește în continuare