Skip to content

Liam Gallagher anunta noul single „Everything’s Electric”. Fanii inca asteapta reuniunea Oasis

„Everything’s Electric” este melodia de pe cel de-al treilea album solo al artistului, „C’mon You Know”. Anuntul a fost facut in urma unui teaser, postat cu o zi inainte, in care Liam Gallagher anunta ca urmeaza sa avem o surpriza. Melodia va fi lansata pe 4 februarie, iar albumul complet in mai 2022. Noul album va fi precedat de o serie de concerte deja anuntata in Marea Britanie.

Mai multi fani l-au intrebat pe artist daca trupa Oasis se reuneste, insa acesta a raspuns ca inca nu. De asemenea, solistul a dezvaluit anterior ca i-a dedicat o noua melodie, numita „I Wish I Had More Power”, fratelui sau Noel.

Liam Gallagher a anuntat inca din 2021 pe Twitter ca urmeaza o reuniune a Oasis, trupa pe care a construit-o alaturi de fratele sau Noel si de care s-a despartit in august 2009, urmand apoi o serie de injurii si procese pe care si le-au intentat reciproc.

Fanii din Romania au fost foarte aproape de a-l vedea pe Liam Gallagher in concert in 2019, insa acesta a anulat in ultimul moment concertul pe care trebuia sa il sustina la Festivalul Fall In Love de la Palatul Mogosoaia, din „motive de securitate legate de scena”, după cum a motivat artistul pe contul sau de pe Twitter la acel moment.

Oasis este una dintre cele mai de succes formatii ale anilor ‛90, care a lansat hituri precum „Wonderwall”, „Supersonic” si „Don’t look back in anger” si a vandut circa 50 de milioane de discuri. Pe fondul neintelegerilor dintre cei doi frati Gallagher, trupa Oasis s-a destramat in august 2009, dupa o cearta violenta dintre Liam si Noel, chiar inainte de a urca pe scena unui concert sustinut la Paris.

Dupa despartirea de Oasis, Liam Gallagher a lansat single-urile  „Wall of Glass” (2017) si „Chinatown” (2017). Trupa lui Noel Gallagher, High Flying Birds, si-a lansat albumul „Who Built the Moon?”, in 2017. Trupa lui a inceput un turneu in America de Nord, alaturi de The Smashing Pumpkins, in august 2019 si mai are programata o serie de concerte alaturi de U2.

Citește în continuare