Skip to content

(P) Locuinte de lux in Bucuresti – cele mai noi proprietati

Bucurestiul are cele mai multe oferte pentru apartamente si case de lux, iar preturile sunt pe masura. O locuinta luxoasa trebuie sa fie spatioasa, moderna si sa fie amplasata intr-o zona buna a orasului. In Bucuresti, cele mai cautate apartamente de lux sunt cele din apropierea Parcului Herastrau. Unele ofera o panorama unica spre parc. Pretul pentru un astfel de apartament porneste de la cateva sute de mii de euro si poate ajunge chiar si la peste 1 milion de euro.

Un astfel de exemplu este un apartament situat in zona premium nord de langa Parcul Herastrau ce este evaluat la 1.150.000 euro. Cu o suprafata totala de peste 400 mp, acesta are 5 camere si bai. Cu un living spatios ce se intinde pe o suprafata de 72 mp, care are iesire si spre o terasa de 44 mp de unde se poate veti putea profita de vederea panoramica de deasupra parcului. Locatarii beneficiaza de spa in interiorul cladirii, piscina interioara, sauna, jacuzzi, dar si o sala de fitness cu vitamin bar.

In zona Iancu Nicolae se afla un alt complex exclusivist cu apartamente de lux. Un apartament din acest complex, cu 5 camere, 4 bai si o suprafata de 256 mp, a fost scos la vanzare cu 290.000 euro. Locatarii au acces la o piscina exterioara comuna, o sala TV, sala de fitness, dar si paza asigurata non-stop.

In topul celor mai scumpe apartamente vandute in Bucuresti se afla un penthouse din cadrul ansamblului rezidential One Herastrau Park. Imobilul a fost vandut cu 2,7 milioane de euro. Pe locul doi se afla un penthouse din complexul One Charles de Gaulle, situat in centrul capitalei. Acesta este amenajat pe doua etaje si a fost vandut cu 2,2 milioane de euro.

Multe locuinte de lux din Bucuresti sunt disponibile si pentru inchiriere, insa preturile ajung la cateva mii de euro pe luna.

Dezvoltatori imobiliari de lux

Piata imobiliarelor de lux din Bucuresti este dominata de One United Properties. Profesionalismul companiei a fost recompensat prin numeroase premii in ultimii ani, printre care amintim Forbes Office Buildings Gala Award 2018, Residential Developer of the Year si Best Residential Development (pentru One Herastrau Park). Totodata, acest complex a fost primit si premiul pentru cea mai eficienta si ecologica cladire rezidentiala din Bucuresti.
Herastrau Proprietati Premium este un alt dezvoltator de locuinte premium din Nordul Bucurestiului. „Cei aproape 10 ani de activitate pe segmentul rezidential de lux, sutele de clienti multumiti, echipa de profesionisti dinamica si calificata, seriozitatea si transparenta reprezinta elementele care ne recomanda ca fiind una din cele mai cunoscute si puternice agentii imobiliare din Bucuresti”, transmit cei de la Herastrau Proprietati Premium.

Potrivit unei estimari, aproximativ 2% din piata imobiliara din Bucuresti apartine locuintelor de lux. Chiar daca procentul este foarte mic, valoarea locuintelor de lux din Bucuresti depaseste 10% din totalul vanzarilor anuale de apartamente din capitala. 

Daca sunteti in cautarea unui apartament, consultati anunturile de vanzare postate pe site-ul de imobiliare Flatfy, in timp ce pe https://new.flatfy.ro/ veti gasi cele mai noi ansambluri imobiliare construite in Romania. Platforma Flatfy este disponibila si in tarile invecinate cu Romania, Ungaria, Moldova, Bulgaria.

Citește în continuare