Skip to content

Logodna, cuvantul trendy de la inceput de an

Nu de mult va spuneam de faptul ca anul 2016 a debutat furtunos, aducand in lumea vedetelor relatii noi, care au socat publicul sau care n-au facut altceva decat sa confirme banuielile tuturor.

Dar ultima saptamana a pus pe firmamentul iubirilor celebre trei logodne ai caror protagonisti sunt oarecum surprinzatori. Spunem „oarecum”, pentru ca primul cuplu este si unul care a facut valva anul trecut, fiind alcatuit din cantareata Mariah Carey si miliardarul James Packer. Cei doi tocmai s-au logodit, la mai putin de un an de la nceputul povestii lor de iubire, cererea in casatorie care a fost primita cu un „da” din partea artistei avand loc la Eleven Madison Park din New York si fiind pecetluita de un inel de logodna cu un diamant de 35 de carate.

Al doilea cuplu care are vesti mari la inceput de an este cel format din cantareata australiana Kylie Minogue si actorul Joshua Sasse. Desi vestea logodnei nu a fost confirmata, vedeta a fost imortalizata de cateva ori la inceputul acestui an cu un spectaculos inel pe deget, a carui forma se asemana foarte mult cu cea a unui inel de logodna. Gurile rele nu sunt preocupate de inel, ci de faptul ca Joshua este mai tanar cu 20 de ani decat Kylie, ceea ce pune pentru fani sub semnul intrebarii durata relatiei lor.

Iar cea mai surprinzatoare veste legata de o posibila logodna ii are ca protagonisti pe Miley Cyrus si fostul sau iubit de cursa lunga, actorul Liam Hemsworth. Acestia se pare ca au reluat relatia exact din locul in care au lasat-o, aduca din momentul in care au desfacut logodna, pentru ca Miley a fost fotografiata de paparazzi purtand pe deget un inel care semana extraordinar de tare cu cel primit de la Liam in urma cu patru ani, pe vremea cand erau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Ce-o fi, om vedea 😛

Citește în continuare