Skip to content

Madonna a cazut in timpul unui concert din noul ei turneu dar nu a ezitat nicio clipa si a continuat sa cante. Artista in varsta de 65 de ani impresioneaza inca o data cu show-ul live din turnee.

Duminica, vedeta pop, in varsta de 65 de ani, a avut o mica cazatura pe scena in timp ce canta hitul ei din 1986 „Open Your Heart”, dupa ce unul dintre dansatorii ei si-a pierdut echilibrul in timp ce o cara pe un scaun.

Madonna a dovedit inca o data o prezenta scenica exceptionala si i s-a descurcat ca o profesionista.

In timpul spectacolului de la Climate Pledge Arena din Seattle, ultima oprire din cadrul turneului sau Celebration Tour, Madonna s-a asezat pe un scaun in timp ce executa coregrafia piesei, care este inspirata de videoclipul sau iconic.

Dupa ce a cantat cateva masuri, unul dintre dansatori a inceput sa o tarasca – tot cantand – in scaun, tragand-o pe scena pe tocuri stiletto.

Dansatorul a reusit insa sa faca doar cativa-si pasi inainte de a pierde echilibrul, alunecand si lovindu-se de podea impreuna cu Madonna, care s-a rasturnat de pe scaun.

Dar vedeta pop nu a pierdut nicio masura din cantec si a continuar chiar si de pe jos piesa. Ea a fpst ajutata de dansatori sa se ridice si sa reintre in coregrafia initiala.

Dupa ce a lasat sa iasa un ras copios, Madonna, inca zambitoare, s-a ridicat in picioare cu ajutorul cameramanului si a reluat coregrafia „Open Your Heart” ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Fanii cantaretei au impartasit mai multe unghiuri ale incidentului de pe scena pe retelele de socializare, impartasind reactiile lor la acest moment.

De cand a dat startul turneului The Celebration Tour – care a fost initial amanat dupa spitalizarea Madonnei pentru o „infectie bacteriana grava” – vedeta pop a fost prezenta mult in presa cu acest turneu care se ocupa de toate marile hituri ale carierei.

In decembrie, ea a adus-o pe scena pe Julia Garner – care urma sa o portretizeze intr-un film biografic – la scurt timp dupa ce s-a confirmat ca proiectul nu mai avanseaza cu Universal Pictures.  In tinute negre dantelate asortate, cele doua au judecat impreuna, in mod jucaus, coregrafia dansatoarelor de rezerva ale cantaretei „Like a Prayer”. Apoi, luna trecuta, cantaretei i s-a alaturat o alta vedeta, Kelly Ripa, pentru aceasta portiune de spectacol la Madison Square Garden.In timpul aceluiasi spectacol din New York, Madonna a fost insotita pe scena si de trei dintre cei sase copii ai sai – Mercy, 18 ani, pentru o piesa solo si „Bad Girl”, David, 18 ani, pentru „Mother and Father”, si Estere, 11 ani, pentru „Vogue”.

Citește în continuare