Skip to content

Madonna canta la Brit Awards

  • envelope icon

Dupa ce a anuntat ca va canta la Premiile Grammy, cantareata americana va fi invitata speciala si peste Ocean, la Brit Awards. Madonna incepe astfel perioada de promovare a noului ei album, Rebel Heart.

Aparitia ei la Premiile Grammy e oricum una foarte asteptata, fanii dorind sa vada ce are Regina muzicii pop pregatit pentru cea mai importanta noapte a industriei muzicale americane. Dupa o serie de balbe in cadrul promovarii, cu piese scapate pe net in variate mai mult sau mai putin finalizate, Madonna a anuntat aparitia albumului Rebel Heart si l-a condamnat pe cel care a scapat pe internet toate acele piese.

 La fel ca la premiile Grammy, unul dintre marii favoriti este Sam Smith, alaturi de Ed Sheeran, cu care se bate la mai multe categorii. Madonna nu va fi singurul artist american prezent pe scena premiilor industriei britanice de muzica, alaturi de ea va mai canta si Taylor Swift, pe langa cativa artisti britanici. 

Dupa haosul care a precedat anuntul oficial al lansarii albumului Rebel Heart, Madonna le-a facut cadou fanilor cateva piese din cele care erau destinate discului, insa acestea nu au reusit sa convinga prea mult si nu au ajuns in clasamentul iTunes al vanzarilor. 

Ce credeti, se va dezlantui Madge la Brit Awards?

  • envelope icon

Taguri:

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *