Skip to content

Madonna, pictorial obraznic pentru Cosmopolitan (galerie foto)

Madonna musca tot ce prinde, isi pune masti si accesorii S&M in noul shooting pentru revista Cosmopolitan! Care e subiectul preferat al artistei?

Madonna vorbeste iar si iar despre SEX. Iar Cosmopolitan ii face un cadou demn de o regina. Daca Madonna a fost pe coperta revistei in anii \’90 cand Cosmo aniversa 25 de ani de existenta, M primeste si coperta ce aniverseaza 50 de ani de la prima aparitie a acestei publicatii considerata de unele femei ca biblia modei.

Ce ne place la Madonna este ca nu isi pierde curajul. Si chiar daca nu ne place sa vedem o femeie de 56 de ani in ipostaze sado-maso, cu bice, latex, portjartiere si alte accesorii de acest gen, ea nu se lasa si incearca sa ne arate ca poti sa iti expui aceasta latura la orice varsta.

Stilul Madonnei nu prea a evoluat in ultimii ani. Foloseste multa lenjerie intima in shootinguri, in videoclipuri si pe scena, multe accesorii de budoir si atitudinea ei ramane cea a unei Material Girl veritabile.

Pe langa ipostazele foarte sexy, Madonna aduce si cateva cadre mai cuminti in care e imbracata potrivit cu varsta ei. O bluza care ii acopera umerii, o brosa si un ruj mai putin strident. Insa pana si in cadrele respective tine gura deschisa intr-un mod sugestiv sau isi musca degetele.

Oare ar fi usor de recunoscut fara aceste clisee care au facut-o faimoasa? Who knows!

Vezi AICI noul videoclip lansat de ea ieri – Ghosttown!

Citește în continuare