Skip to content

Mariah Carey a anuntat o reeditare de lux, colectie de produse noi, documentare si multe alte surprize pentru cea de-a 25-a aniversare a albumului „Butterfly”

Mariah Carey a anuntat o adevarata sarbatoare pentru cea de-a 25-a aniversare a albumului „Butterfly”, care cuprinde o reeditare de lux a LP-ului din 1997 cu opt piese noi bonus din sesiunile Butterfly, relansarea videoclipurilor muzicale pentru „Honey” si „The Roof (Back in Time)” in 4K, un nou documentar despre realizarea imaginii iconice „Honey”, spectacole live clasice din epoca, o lansare speciala pe vinil pentru „Honey” (The Remixes) si  o colectie de produse cu tematica Butterfly si multe altele.

Artista a vorbit mult despre legatura speciala pe care o are cu „Butterfly”, care a marcat un punct de cotitura atat in ​​viata personala, cat si in cariera ei, dupa despartirea de fostul sot, CEO-ul Sony Music, Tommy Mottola. Dezvaluirile au fost facute in cel mai recent podcast lansat de Meghan Markle, Archetypes.  In podcast, cantareata i-a mai spus lui Markle ca melodia i-a readus „increderea ca scriitoare” atunci cand a decis sa-si paraseasca primul sot, care o sufoca.

Debutand pe locul 1 in Billboard 200 la doi ani dupa „Daydream” din 1995, „Butterfly” a avut influente hip-hop, lucrand alaturi de oameni ca Diddy, Missy Elliott, Q-Tip, printre altii.

Fanii o vor putea vedea pe scena la cel de-al 10-lea festival anual Global Citizen din New York City, alaturi de Metallica, Usher, Jonas Brothers, Måneskin, Charlie Puth si Rosalía.

In 2020, s-au implinit si 30 de ani de activitate muzicala a artistei, iar Mariah Carey a pregatit o serie de surprize pentru fani, printre care o cartea autobiografica „The Meaning of Mariah Carey”, dar si inregistrarea cu prima sa aparitie publica.

In apropierea aniversarii de 30 de ani de la debutul in cariera muzicala, Mariah Carey a facut public un material din anul 1990, un concert live care a avut loc in 22 octombrie 1990 in Tatou Club din New York. Surprizele pentru fani au fost pregatite pentru intreaga luna septembrie, artista oferind lansari unice din colectia sa, EP-uri, remixuri, piese rare cantate acapella si spectacole live din cariera ei.

Cartea autobiografica „The Meaning of Mariah Carey” contine informatii inca din copilaria artistei si parcursul muzical, fiind disponibila si in format audio.

Citește în continuare