Skip to content

Media Music Awards 2014: poze din show, poze de pe scena cu castigatorii

  • envelope icon

Showurile de la Media Music Awards 2014 au fost explozive, pline de artificii, flacari, lasere si costume si coregrafii impresionante! Vezi poze de pe scena MMA 2014 din Sibiu si cum au aratat castigatorii cu trofeele in mana, plini de emotie si fericiti.

Media Music Awards 2014 a beneficiat de tehnologie de ultima generatie atat in ceea ce priveste aparatura de sonorizare, cat si jocurile de lumini si lasere, programate si sincronizate prin calculator, precum si efecte pirotehnice senzationale.

Artistii au cantat live, spectacolul derulandu-se impecabil, conform desfasuratorului, la secunda.

Cei peste 40.000 de oameni prezenti in Piata Mare a Sibiului au creat o atmosfera magica, aplaudand si cantand alaturi de artistii de pe scena.

La Media Music Awards au cantat live in aceasta ordine: Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Amna si Adda, 3 Sud Est, Dj Sava si Raluka, Oana Radu (feat. Dr. Mako si Eli), Lidia Buble cu Adrian Sina, Deepcentral, Fly Project, Cargo, Akcent cu Lidia Buble si DDY Nunes, Scandalos Music (Puya, Doddy, Vescan, Alina, Melina), Delia (feat. Uddi), Faydee, Elena Gheorghe, VUNK, Corina, Maxim, Okapi Sound (Grasu XXL, Guess Who, Maximilian, Tranda, Ami, Sore), Holograf, Connect-R, Mandinga, Andra (feat. Liviu Teodorescu), What’s Up si PACT.

Media Music Awards 2014 powered by Media Forest este un eveniment recomandat de Pro FM si prezentat de MTV, sustinut de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Municipiului Sibiu si mediatizat de ADPM PR.

Vezi mai jos o galerie foto completa cu toti artistii care au urcat pe scena si cu toti castigatorii!

Lista castigatorilor o gasesti AICI!

Poze de pe covorul verde si detalii despre ce s-a intamplat la Sibiu gasesti AICI!

Credit foto: Sebastian Marcovici,  Dragos Dumitru,  Gabrille Guvenel Photography

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *