Skip to content

Megan Fox – foarte cuminte si super sexy

Imi doresc sa fiu invisibila! declara Megan Fox in timp ce paparazzi dau tarcoale casei acesteia in timp ce i se ia un interviu un curte. In mod instinctiv, jurnalistii ce ii iau interviul dau ochii peste cap si spun Cum e posibil asa ceva, tu ai tras sa devii vedeta! 

 

Iar daca facem o scurta retrospectiva a subiectelor din presa de scandal si glossy despre Megan Fox, aproapte nici nu ne dam seama ca, de fapt, aceasta nici nu prea a jucat intr-un numar considerabil de filme. 

Avea 14 ani cand a primit un rol mic intr-un film al surorilor Olsen Holiday in the Sun si inca unul mai tarziu dupa ce s-a mutat cu mama sa in Los Angeles in Confessions of a Teenage Drama Queen alaturi de Lindsay Lohan. Dar odata cu Transformers a venit sansa si atunci s-a nascut fenomenul Megan Fox – o bomba bruneta sexy! 

Si cum este foarte usor sa asociezi tanara femeie bruneta, sexy si tatuata cu Angelina Jolie, Megan Fox spune ca s-a lovit deseori de aceasta comparatie, fapt ce o flateaza dar spune c\’mon, nu avem nimic in comun. 

La fel credem si noi si va invitam sa dati click prin galerie pentru a va convinge. Mai mult, vedeti aici care sunt cele 6 actrite sexy nascute in luna mai – Megan Fox este una dintre ele. 

 

Citește în continuare