Skip to content

Miniseria “The Stand” scrisa de Stephen King va avea premiera in decembrie. Marilyn Manson nu mai face parte din productia serialului

Artistul Marilyn Manson a fost anuntat inca de anul trecut ca fiind parte din miniseria “The Stand” a lui Stephen King care urmeaza sa apara pe ecrane din 17 decembrie. Muzicianul trebuia sa interpreteze rolul The Kid, insa regizorul Josh Boone a anuntat de curand ca acest personaj nu va mai fi parte din productie.

Regizorul a declarat pentru publicatia Entertainment Weekly ca seria a fost facuta cu buget restrans, iar costurile participarii lui Marilyn Manson ridicau si mai mult bugetul serialului. Acesta inregistrase cu Shooter Jennings un cover dupa melodia celor de la The Doors, “The End”, o cheltuiala mult prea mare pentru serial.

Alte publicatii internationale mentioneaza ca parte din decizia de neincludere a artistului in productie este si un scandal recent privind declaratiile date de o fosta iubita a superstarului, actrita Evan Rachel Wood, care sustine ca a fost abuzata in tinerete, fara a mentiona insa de catre cine, insa presa a speculat ca fiind vorba despre Marylin Manson.

Serialul “The Stand” va avea zece episoade, este inspirat din romanul lui Stephen King si vor fi disponibile pe platforma de streaming CBS. Whoopi Goldberg, James Marsden, Greg Kinnear, Odessa Young, Jovan Adepo, Amber Heard si Owen Teague sunt printre actorii pe care publicul ii va putea vedea in noua productie.

“The Stand” este o poveste apocaliptica in care Whoopi Goldberg joaca rolul Mamei Abigail, o femeie de 108 ani care trebuie sa salveze restul omenirii alaturi de cei cativa supravietuitori ai unei epidemii globale. Personajul negativ este Alexander Skarsgard, care joaca rolul lui Randall Flagg, intruchiparea celor mai negre cosmaruri ale celorlalti supravietuitori.

Acest roman a mai fost adaptat intr-un miniserial pe ABC cu Ruby Dee in rolul Mamei Abigail si cu Jamey Sheridan in rolul lui Randall Flagg, serialul castigand o nominalizare la Emmy pentru Cel mai bun miniserial si premii pentru machiaj si sunet.

Mister, suspans, teroare, fenomene paranormale sunt cuvintele care caracterizeaza perfect universul lui Stephen King. Acesta este unul dintre cei mai ecranizati autori horror& thriller ai zilelor noastre.

Romanul “The Stand” a fost tradus in limba romana si se gaseste in librarii sub numele de “Apocalipsa”. Cartea, scrisa in 1978, este cat se poate de actuala, avand ca subiect o pandemie globala care decimeaza populatia lumii.

Citește în continuare