Skip to content

„Mission: Impossible” 7 si 8 se amana pentru 2023 si 2024. Cruise le promite fanilor ca va face un studio de film construit in spatiu

Producatorii Paramount Pictures si Skydance au anuntat ca al saptelea si al optulea film din franciza „Mission: Impossible” cu Tom Cruise au fost amanate pana in 2023 si 2024, din cauza pandemiei. „Mission: Impossible 7” era programat sa fie lansat in cinematografe in septembrie 2022, urmat de „Mission: Impossible 8” in iulie 2023.

Pentru ultimele doua filme din seria „Mission: Impossible”, Tom Cruise va juca alaturi de Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby si Hayley Atwell. Christopher McQuarrie este regizorul urmatoarelor doua lungmetraje „Mission: Impossible 7” si „Mission: Impossible 8” care se filmeaza simultan. Decizia regizorului de a merge cu doua filme in paralel a aparut din nevoia de a avea libertate de a spune povestea emotionanta si convingatoare, nu doar a personajului principal, ci a intregii echipe.

„Misiune: Imposibila/ Mission: Impossible” 7 si 8 vor fi realizate ca doua parti ale unei singure povesti si erau programate pentru lansare in 2021 si 2022, a anuntat revista Variety. Dupa succesul filmului lansat in 2018, franciza va continua sa urmareasca aventurile agentului jucat de Cruise inca din 1996.

Lansarea „Misiune: Imposibila/ Mission: Impossible 7” a fost amanata din iulie 2021 pentru 19 noiembrie 2021, din cauza crizei pandemice, iar acum pentru 2023. Din cauza intarzierilor filmarilor, actorul intentiona sa creeze un „sat de lux” izolat pentru ca echipa sa sa fie in siguranta si sa continue filmarea. Stirea aparuta in The Sun nu a fost confirmata de actor, iar intre timp s-au mai relaxat restrictiile si au reinceput filmarile.

Totodata, Space Entertainment Enterprise (S.E.E), compania care co-produce viitorul film in spatiu al lui Tom Cruise, intentioneaza sa construiasca un studio de productie in spatiu, anunta Variety.

Denumit SEE-1, modulul este destinat sa gazduiasca filme, televiziune, muzica si evenimente sportive, precum si artisti, producatori si creatori care vor sa dezvolte continut in mediul de microgravitatie, pe orbita joasa. Studioul va permite dezvoltarea, producerea, inregistrarea, difuzarea si transmiterea in direct a continutului. Acestia au obtinut aprobarea NASA la începutul acestui an pentru a construi o componenta comerciala a Statiei Spatiale Internationale (ISS), care va permite inclusiv turismul spatial.

Tom Cruise s-a nascut in 1962 si si-a inceput cariera in cinema la 19 ani, cand a jucat in „Endless Love”, lansat in 1981. A ajuns cunoscut pentru rolurile interpretate in filme ca „Afaceri riscante/ Risky Business” (1983) si „Rain Man” (1988). A primit trei Globuri de Aur din sapte nominalizari de-a lungul timpului.

Citește în continuare