Skip to content

Saptamana viitoare Monica Bellucci debuteaza ca actrita de teatru in rolul Mariei Callas

Dupa o cariera impresionanta in film, Monica Bellucci debuteaza in teatru saptamana viitoare. Se intampla la teatrul Marigny din Paris cu un show special in care i se aduce un omagiu Mariei Callas.

Spectacolul gandit de Tom Volf, cel care e considerat cel mai mare specialist in biografia Mariei Callas (regizorul si producatorului filmului „Maria Callas”) si are la baza 4 scrisori pe care Callas le-a trimis unor prieteni.

Bellucci va recita aceste scrisori imbracata in doua dintre outfiturile originale ale lui Callas.

Show-urile “Lettres et Memoires” au loc intre 27 noiembrie si 6 decembrie si sunt o cale de promovare pentru o carte omonima care a fost lansata in Franta la sfarsitul lunii octombrie.

Considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, Bellucci are o cariera impresionanta in cinematografie cu roluri la unii dintre cei mai mari regizori: Francis Ford Coppola, Gaspar Noé, fratii Wachowski, Spike Lee, Kim Chapiron, Alain Corneau, Sam Mendes, Claude Lelouch, Emir Kusturica.

De-a lungul timpului, Bellucci si-a mai exprimat admiratia pentru Maria Callas una dintre cele mai valoroase cantarete de opera din toate timpurile. Viata tumultuoasa a lui Callas a fost subiectul multor carti, dar si a unor filme care au fost centrate mai mult pe viata sa privata nu foarte fericita.

Spectacolul cu Bellucci urmeaza aceeasi directie, scrisorile vorbind despre copilaria modesta a lui Callas, dar si viata luxoasa de la New York cand era deja cel mai mare star al operei.

Bellucci are 55 de ani aproape varsta la care Callas a incetat din viata (54 ani), deci e cu atat mai emotionant mesajul pe care spectacolul intentioneaza sa-l transmita.

Citește în continuare