Skip to content

Brandul Murmur lanseaza o prima colectie capsula cu haine sport care pot fi integrate si in tinutele de zi sau de seara.

Murmur, unul dintre cele mai apreciate branduri romanesti de moda, se reinventeaza prin adaptarea stilului senzual la nevoile actuale ale purtatoarelor de haine. 

Designerul Andreea Badala anunta lansarea colectiei capsule „Sensual Activewear” care isi propune sa integreze noi sensuri pentru conceptele de feminin si confortabil in cazul femeii dinamice, aflata mereu in miscare.

Andreea Badala a explicat cele doua directii care au inspirat colectia capsula de haine sport, mult mai relaxate decat faimoasele body-uri sculptate purtate de Lady Gaga, Madonna sau Britney Spears: costumele de scena si costumele de scuba diving. Designerul a povestit ca „in primul rand, m-am gandit la piesele spectaculoase si confortabile create pentru artistii care trebuie sa danseze. M-am intors la costume vechi si noi de scena create de Mugler dar si la creatiile realizate pentru Dua Lipa – o ador de fiecare data cand poarta MURMUR pe scena.”

Designerul si-a gasit inspiratia si in formele costumelor de scufundari si, in premiera pentru un designer roman, si-a facut public moodboard-ul pe care a lucrat.  

Andreea Badala: „Ador abilitatea costumelor de scufundari de a se adapta unui alt mediu (apei) si modul incredibil in care se pliaza pe corp intr-un mediu atat de neobisnuit. Este la fel ca aceasta perioada pe care o traim: trebuie sa ne adaptam schimbarilor si sa continuam sa ne miscam, in timp ce ne amintim sa fim feminine si senzuale.”

Colectia este marcata de dualitate. Are doua cuvinte cheie: confortabil si feminin. Piesele au o versatilitate care le permit sa fie purtate in timpul sportului dar pot fi integrate si in tinutele de zi. 

Cele doua teme pe care le urmareste colectia au determinat-o pe Andreea Badala sa creeze o gama restransa de piese vestimentare: body, salopeta, colanti, colanti biker si o singura rochie. Fiecare dintre acestea este in stoc limitat si va fi disponibil pentru o foarte scurta perioada de timp.

Noile piese au fost gandite atat pentru femeile cu figuri atletice dar si pentru cele slabe sau cu forme mai rubensiene. Materialele sunt mate, confortabile si flatante, reusind sa imbine un design senzual cu liniile hainele purtate de obicei in activitatile sportive. Este vorba de o microfibra mai groasa care are abilitati elastice dar este respirabila, in acelasi timp. Astfel, produsele creeaza iluzia unei siluete mai suple, fiind ajutate si de detalii transparente care accentueaza liniile corpului feminin.

Colectia poate fi cumparata de aici. Mai jos gasiti o parte din produsele Murmur.

Citește în continuare