Skip to content

Puteti urmari gratuit ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de pe terasa Muzeului Orsay din Paris. Camera cu ceas si vedere la Sena va fi transformata in dormitor si pusa spre inchiriere pe Airbnb.

Airbnb a lansat recent o campanie de vacanta pentru 2024 in care utilizatorilor le sunt oferite diverse oportunitati de a se caza in unele din cele mai interesante locuri din lume. Denumit „Icons”, programul ofera experiente unice in domeniile artei, muzicii, filmului, sportului, televiziunii si nu numai.

Prin intermediul Icons, utilizatorii se vor putea caza in locuri care nici macar nu ar fi fost luate in calcul pana acum ca spatii ospitaliere, precum camera cu ceas de la Muzeul Orsay din Paris. Experienta va fi gratuita, cuprinde activitati VIP, masa si cazare, transportul ramanand la latitudinea calatorilor. 

Persoanele selectate pentru experienta de la Muzeul Orsay vor putea privi ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de pe terasa muzeului, in timp ce savureaza o cina delicioasa si un pahar de sampanie. 

Norocosii castigatori se vor putea bucura de o cazare unica: pentru prima data si pentru o singura noapte celebra camera a ceasului va fi transformata de designerul Mathieu Lehanneur intr-un dormitor de lux. Spatiul va fi adaptat pentru a oferi toate facilitatile necesare, iar oaspetii vor avea sansa de a dormi inconjurati de operele celor mai mari pictori impresionisti. 

Dupa o noapte petrecuta la muzeu, vizitatorii vor servi o cina pregatita de chefi parizieni si se vor putea bucura de deschiderea Jocurilor Olimpice chiar de pe terasa privata a muzeului. Ceremonia va avea loc pe Sena pe 26 iulie.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre ceremonia de deschidere, va invitam sa cititi articolul urmator. 

Pe langa acestea, oaspetii vor avea parte si de un tur ghidat prin muzeu alaturi de Mathieu Lehanneur, la orele cand galeriile sunt inchise publicului. 

Pe langa turul privat, vizitatorii vor primi si acces VIP in spatiile muzeului care nu sunt deschise publicului larg, inclusiv sali de expozitie care sunt in lucru sau incaperi istorice ale cladirii care servesc ca depozite pentru colectia impresionanta a institutiei. 

Lehanneur este si designerul tortei de la JO de anul acesta si a integrat-o chiar si in decorul dormitorului pentru a putea fi admirata de oaspeti in liniste. Este un obiect perfect simetric care reprezinta egalitatea dintre atleti in timp ce imita reflexia Turnului Eiffel pe suprafata Senei.

Puteti citi mai multe despre istoria tortei olimpice si designul acesteia aici.

Pe langa o noapte la Musée d’Orsay, Airbnb ofera prin Icons diverse alte experiente impresionante. Cea mai recenta a fost la Muzeul Ferrari din Italia. 

Printre destinatiile dezvaluite pana acum in programul Icons se numara oportunitatea de a locui intr-o casa suspendata in aer de 8.000 de baloane, exact ca cea din filmul „Up”, de a asista la un concert privat cu Doja Cat, de a petrece o noapte in casa in care Prince a filmat videoclipul piesei „Purple Rain” sau chiar intr-un conac tematic inspirat de serialul animat „X-Men ’97”. Puteti afla mai multe detalii despre experientele pregatite de Airbnb aici

Sunt disponibile 4.000 de bilete in cadrul programului, iar cei interesati pot verifica regulamentul campaniei si in functie de eligibilitate pot solicita o rezervare prin intermediul aplicatiei Airbnb. Oaspetii selectati vor primi un bilet de aur Icons care le va asigura acces gratuit.

Mai jos puteti citi despre experienta de cazare de la Muzeul Ferrari din Maranello, Italia. 

Citește în continuare