Skip to content

Muzeul Porsche a lansat un site pentru copii, cu activitati si jocuri gratuite

Muzeul Porsche din Stuttgart si-a inchis portile la inceputul lunii martie, dar in acest context a gasit noi modalitati prin care sa fie aproape de publicul sau

Pe site-urile de socializare, pasionatii de automobile pot face tururi ale muzeului Porsche, iar story-urile Instagram prezinta parti importante ale expozitiilor disponibile si informatii din “culise”, care in mod normal sunt accesibile publicului larg.

Piloti celebri precum Stephane Ortelli, Hans Joachim Stuck, Marc Lieb, Kurt Ahrens si Mark Webber vor raspunde pe Instagram la intrebarile fanilor

Pilotii vor fi invitatii paginii de Instagram Porsche si vor raspunde la intrebari din confortul casei lor pentru a oferi informatii celor interesati de curse si masinile de curse, promovand totodata si distantarea sociala.

Muzeul Porsche a deschis site-ul Porsche 4Kids , un proiect destinat copiilor pasionati de masini

Continutul de pe site este gratuit, iar in tot acest demers copiii vor fi ajutati de mascotele Porsche Tom Targa si Tina Turbo, doua personaje incluse si in unele jocuri si activitati de pe site. Cei mici isi pot alege jocurile preferate, de la colorat sau puzzle pana la proiecte artizanale sau activitati de echipa.

“Electromobility” este o categorie destinata copiilor mai mari

Cu ajutorul “Electromobility” sau “The Big Porsche Museum E-Mobility Challenge”, adolescentii vor avea ocazia sa invete mai multe despre noua mobilitate, conceptele de condus, istoria si bazele electromobilitatii. De la Ferdinand Porsche, cel care acum 100 de ani a inventat prima sa masina electrica, pana la Porsche Taycan, prima masina electrica de productie a seriei Porsche, cei mici se vor familiariza cu aceasta lume fascinanta.

Site-ul Porsche 4Kids este disponibil in engleza si germana si include multe alte optiuni pentru copii

Pe langa activitatile si jocurile obisnuite ca jocuri de memorie, puzzle-uri, “fill in the blanks” sau fise de colorat, Porsche 4Kids integreaza si sectiuni ca “Socializare”, unde cei mici pot afla mai multe despre evenimentele Porsche sau pot face tururi ghidate in muzeu, sau “Downloading” de unde vor putea descarca si printa toate jocurile din site.

Muzeul Porsche din Stuttgart este o constructie arhitecturala impresionanta, care pastreaza viziunea si caracterul avangardist al Porsche

Deschis publicului in 2009, muzeul Porsche i-a fascinat pe toti cei care i-au calcat pragul pana acum. La inaugurare, reprezentantii firmei Delugan Meissl Associated Architects au declarat ca muzeul a fost creat respectand conceptia lor despre arhitectura: “miscare continua in interactiunea dintre spatiu si utilizatori”. Toti cei care viziteaza cladirea au senzatia ca au patruns intr-o nava extraterestra, cu forme dinamice, elegante, cu un joc impresionant de lumini, linii, planuri si unghiuri in care tehnica, arta si stiinta se completeaza perfect.

Citește în continuare