Skip to content

Nane feat. Killa Fonic – Eu & Baietii (videoclip nou)

Produsa de Foreign Boys si masterizata de Grasu XXL @ Okapi Sound Studio, Eu si Baietii reprezinta primul single cu videoclip de pe mixtape-ul Luna Plina, care poate fi ascultat integral pe canalul de YouTube Okapi Sound.

Videoclipul „Eu & Baietii” a fost filmat pe parcursul a doua zile, in Bucuresti, in regia lui Mindru, regizor care se afla la prima colaborare cu Nane.

„Dintre toate clipurile mele, cred ca e preferatul de pana acum. Andrei Mindru a avut toata viziunea si trebuie sa recunosc ca, la un moment dat, atat eu, cat si Killa, ne intrebam ce urmeaza sa filmam. Andrei a tinut neaparat sa scoata din imagine altceva decat ce se afla in versurile noastre. Sunt foarte incantat de cum a lucrat toata echipa, de piesa asta in colaborare cu Killa Fonic si abia astept sa vedem reactiile.”, spune Nane despre videoclipul „Eu & Baietii”.

Piesa poate fi ascultata si prin intermediul serviciilor de streaming disponibile (Apple Music, Google Play Music, Spotify, Zonga, Deezer), cat si descarcata din iTunes sau Google Play.

In 2016, Nane a lansat nu mai putin de doua materiale. Dupa primul album din cariera, „Plecat de Acasa”, lansat la inceputul anului si promovat printr-un turneu national, Nane a lansat in luna octombrie „Luna Plina”, cel de-al saptelea mixtape de pana acum.

Voi ati ascultat mixtape-ul?

 

Citește în continuare