Skip to content

Nane lanseaza cel de-al saptelea mixtapte din cariera, Luna Plina

Dupa primul album, lansat la inceputul acestui an, Nane continua seria mixtape-urilor, inceputa inca din 2007. Dupa sase materiale lansate independent si un album prezentat de Okapi Sound si Universal Music Romania, Nane revine, vineri, 28 octombrie, cu cel de-al saptelea mixtape de pana acum.

 

Materialul contine nu mai putin de 14 piese noi si colaborari cu Junky, Killa Fonic, Mitza, Eli, Super ED, Angeles si Keed, pe care le veti putea asculta atat pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound, cat si prin intermediul aplicatiilor de streaming (Apple Music, Google Play Music, Zonga, Deezer, TIDAL, Spotify si nu numai). In acelasi timp, „Luna Plina” va fi disponibil la vanzare doar in format digital prin iTunes si Google Play.

 

Tracklist Nane – Luna Plina (Mixtape):
01. Validare
02. Montagnes Russes
03. Eu & Baietii (feat. Killa Fonic)
04. Fr€sh (feat. Eli & Super ED)
05. Cumva… (feat. Junky)
06. 7 Din 7
07. In Cap (feat. Angeles)
08. Mic
09. Luna Plina
10. Ochi De Chinez (feat. Keed)
11. Cum Il Misti (WOAH!)
12. Starbucks (feat. Mitza)
13. Otrava
14. Zile

Anul 2016 a inceput in forta pentru Nane. Dupa primul album, „Plecat de Acasa”, a urmat un turneu care s-a desfasurat in aproximativ 10 orase din tara si trei clipuri noi, pentru „Atat de Simplu” (feat. Tranda), „$$$” (feat. Angeles) si „In locul tau”. Videoclipurile sunt disponibile pe canalul de YouTube Okapi Sound.

Curiosi sa ascultati noul material Nane?

 

Citește în continuare