Skip to content

Neighbors – doua trailere obscene & amuzante

Comedia Neighbors e pe lista noastra de must-see inca de cand am vazut primul trailer.

Neighbors candideaza la comedia anului din motive cat se poate de evidente: e amuzanta, indecenta si vine din partea celor care au facut THIS IS THE END, una dintre cele mai tari comedii din ultimii ani.

Seth Rogen, Zac Efron si Rose Byrne sunt protagonistii acestei comedii demente despre un cuplu care se muta in casa noua si e nevoit sa traiasca alaturi de o casa a unei fratii de studenti pusi non-stop pe petreceri. Cel mai periculos din gasca este Teddy Sanders (Zach Efron) care se tine de glume proaste si le face viata un cosmar.

Zilele acestea au aparut doua trailere redband, care nu ne scutesc de detalii intime: Zac Efron si Seth Rogen se bat cu un dildo, Rose Byrne se saruta cu o femeie, bebelusii se joaca cu prezervative si alte nebunii pe care o sa le descoperiti singuri.

Aveti peste 16 ani? Atunci dati play la cele doua trailere redband:

 

Distributia este formata din Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne, Christopher Mintz-Plasse, Dave Franco, Ike Barinholtz, Lisa Kudrow si Craig Roberts.

Comedia Neighbors este regizat de Nicholas Stoller din a carui filmografie va amintesc titluri precum Forgetting Sarah Marshall, Get him to the greek sau The Five year engagement.

Ce credeti- este sau nu comedia anului? Uitati aici cu cine concureaza.

Citește în continuare