Skip to content

NEW YORKER deschide prima sa filiala in Tulcea

  • envelope icon

Brandul internațional NEW YORKER deschide joi, 11 octombrie 2018, primul său magazin în complexul Tulcea Retail Park, situat pe Strada Barajului nr.15.
 
În magazinul cu numărul 37 din România NEW YORKER va prezenta pe o suprafață de 740 m²  trendurile actuale în modă precum și cele mai bune prețuri. Colecțiile pentru femei și bărbați se compun din mărcile proprii: FSBN, FB SISTER, SMOG, AMISU și CENSORED, precum și o gamă largă de accesorii în colecția ACCESSOIRES.


 
Cu ocazia acestei deschideri NEW YORKER a pregătit pentru clienții săi actuala colecție de toamnă precum și alte oferte.
 
Începând din 11 octombrie și până pe 14 octombrie clienții vor primi o reducere de 20 RON pentru cumpărături în valoare de 100 RON, sau o reducere de 40 RON pentru cumpărături în valoare de 200 RON.
 
COLECŢIA NEW YORKER – TOAMNĂ 2018
 
În această toamnă NEW YORKER vă propune culori îndrăznețe, tăieturi și croiuri în trend, ținute lejere, pentru o adevărată călătorie de fashion în timp. Moda anilor `90 a revenit! De ce să începem mereu anotimpul rece în culorile gri și negru? Dorim să mai păstrăm ceva din sentimentul de vară. Piesele vestimentare ce nu trebuie să lipsească din acest sezon sunt jachetele din blană artificială și bluzele sau hanoracele cu printuri. Pantalonii de jeans Mom Fit surprind din nou, de această dată în culori puternice precum roșu. Cămășile oversize cu motive în carouri și croi Boyfriend sunt un reper vestimentar ce nu se demodează niciodată. De catifea și cordon nu scăpăm în această toamnă, pentru că aceste elemente vestimentare nu doar emană un aer retro, ci ne propulsează direct pe podiumul modei.
 
Echipa NEW YORKER va fi aici să vă întâmpine în ziua deschiderii, JOI 11 OCTOMBRIE 2018, începând cu ora 09:00.
 
Magazin NEW YORKER
Tulcea Retail Park
Strada Barajului nr. 15
Tulcea
România
 
Orar de funcționare:
Lu. – Sa.: 09:00 – 21:00
Du.: 09:00 – 19:00

  • envelope icon

Taguri:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *