Skip to content

Nico feat Mihai Bendeac – Unde erai (piesa noua)

Mihai Bendeac a aparut in muzica alaturi de Delia insa isi continua drumul alaturi de Nico, intr-o noua colaborare in limba romana: Unde erai.

 

Mihai Bendeac este un tip inteligent. Stia ca romanii sunt carcotasi si pun la pamant orice om care se apuca de muzica peste noapte asa ca a ales sa colaboreze cu doua dintre cele mai bune voci din tara: Delia si Nico. Cu asocieri de genul asta, pe care tot romanul le cunoaste ca voci bune, nu ai cum sa dai gres.

Azi va prezentam Unde erai. Featuring-ul cu Nico va fi coloana sonora a emisiunii Romanii au artisti ce va incepe pe 10 aprilie si isi propune sa recreeze atmosfera TVR in alb-negru din anii \’80 – muzica, dans, divertisment, umor.

Unde erai ne aduce aminte de sound-ul din copilarie, are un feeling aparte, o surpriza muzicala si un potential slagar. Pe fundal auzim Big Band-ul Radiodifuziunii Romane.

Saptamana trecuta, Mihai Bendeac si Delia au lansat videoclipul Doi in unu, o piesa care a intrat in playlisturile multora in ultima vreme. Suntem curiosi care va fi urmatorul pas al actorului in industria muzicala.

Va starneste nostalgia single-ul acesta?

Citește în continuare