Skip to content

Nicolas Cage se lupta cu Mafia Rusa in TOKAREV

TOKAREV este un thriller de actiune regizat de Paco Cabezas care ne spune povestea unui fost infractor care isi cheama fostii parteneri pentru a-si salva fata din mainile mafiei ruse.

 

N-am mai vazut demult un film bun cu Nicolas Cage si astept cu nerabdare sa-l vad in JOE, un film despre care am citit numai de bine. Pana sa ajunga Joe pe ecranele din Romania il vom vedea in filmul de actiune TOKAREV, care va avea premiera pe 31 ianuarie in Romania. Sa vedem despre ce e vorba:

Nicolas Cage este Paul Maguire, un barbat care duce o viata de infractor alaturi de tovarasii sai, Kane (Max Ryan) si Doherty (Michael McGrady), pana intr-o noapte cand fura banii unui mafiot rus care-i iese in cale tocmai cand se ducea la seful lui sa-i duca niste bani. Captura e mult prea mare asa ca alege sa fuga cu geanta in care se afla banii, dar si un pistol Tokarev. Insa gestul lui declanseaza un razboi in toata regula intre familia lor de infractori irlandezi si mafia rusa. Paul ii instruieste pe cei doi amici sa stea ascunsi pana se calmeaza lucurile, urmand ca apoi sa imparta banii frateste.

Saptesprezece ani mai tarziu, Paul are o afacere legala in constructie insurat cu o femeie ambitioasa, Vanessa (Rachel Nichols), si e un tata devotat fiicei sale adolescente, Caitlin (Aubrey Peeples). Intr-o seara,cand Paul e iesit cu Vanessa, detectivul care odata il hartuia vine sa-i dea o veste cumplita: Caitlin a fost rapita. Paul isi aduna prietenii si porneste intr-o cautare pe cont propriu, fiind convins ca cel care a rapit-o pe Caitlin este mafiotul rus caruia ii furase banii cu ani in urma. Vanessa, care la inceput il sprijina, incepe sa se teama ca Paul va deveni din nou ucigasul cu sange rece care fusese odata. Sau poate ca Paul a fost mereu un om violent care nu si-a lasat niciodata cu adevarat in urma viata criminala…

Asa arata trailerul:

 TOKAREV va intra zilele acestea si pe ecranele din Romania. Alte premiere gasiti aici.

Citește în continuare