Skip to content

Nikolaj Coster-Waldau, premiat la GQ France Men Of The Year Awards

Sarmantul Jaime Lannister… aaa… pardon, Nikolaj Coster-Waldau, actorul din faimosul serial Game of Thrones, ce nu mai are nevoie de nicio prezentare, a fost premiat la Paris, in cadrul GQ France Men Of The Year Awards.

Vedeta in varsta de 45 de ani a primit din partea organizatorilor evenimentului, ajuns la editia cu numarul sase, premiul pentru International Star of the Year. Actorul nu a venit singur la ceremonie, ci insotit de jumatatea sa, cantareata si actrita Nukaaka. Imbracati amandoi foarte festiv, cei doi soti au fost, fara doar si poate, cele mai importante personaje ale intregului eveniment.  

Pe langa Nikolaj Coster-Waldau, la ceremonie a mai participat complexul muzician Damon Albarn, solistul trupei Blur si fondatorul faimosului proiect muyical virtual Gorillaz, care a fost premiat la randul sau si care a plecat acasa cu disctinctia Musician of the Year. Printre participanti s-a mai aflat si legendarul artist francez Jean Michel Jarre, a carui notorietate a depasit granitele Frantei.

GQ France Men Of The Year Awards ar fi trebuit initial sa aiba loc pe 18 niembrie, dar atentatele teroriste de la Paris au dus la amanarea lor si programarea acestora pentru inceputul acestui an.

 

Citește în continuare