Skip to content

Nocturna Bibliotecii – Noaptea cartilor care ne bantuie zilele – ateliere de lectura si creativitate

O vizita obisnuita la Biblioteca Metropolitana Bucuresti se poate transforma intr-o experienta culturala inedita si creativa, vineri, pe 1 noiembrie, la cea de-a VIII-a editie a Noptii cartilor care ne bantuie zilele.

Noctura Bibliotecii ii asteapta pe copii la activitati creative si jocuri distractive

Incepand cu orele 18:00, in trei dintre filialele Bibliotecii: sediul Central „Mihail Sadoveanu”, filiala „Dimitrie Cantemir” si filiala „George Cosbuc”, publicul bucurestean si nu numai este invitat sa-si etaleze cele mai frumoase si ingenioase costume de Halloween intr-o noapte alba in compania cartilor.

La sediul Central „Mihail Sadoveanu” vor avea loc diverse activitati special create pentru copii cu ocazia acestui eveniment: ateliere de lectura si creativitate, atelier Lip Dub, diferite jocuri de societate, opera, teatru, dar si o mica expozitie de fotografii cu indragitele animale de companie, pisicile. De la Nocturna Biblitecii nu vor lipsi, bineinteles, cartile surpriza.

Puteti sa-i invatati pe copii bucuria cititului, dar si respectul pentru carti, prin actiuni de la Biblioteca Metropolitana.

Filiala „George Cosbuc” incepe Nocturna Bibliotecii cu un atelier de lectura, creativitate si indemanare, urmat de un spectacol pentru iubitorii de SF si o „vanatoare de carti” originala. Pe toata durata evenimentului participantii vor fi provocati cu ravase… ghicesti sau citeti!

Incepand cu ora 19:00, la filiala „Dimitrie Cantemir” copiii se pot bucura de un atelier de lecturi sonore, un atelier creativ, jocuri distractive, karaoke, o nelipsita parada a costumelor si o vizionare de film. Cu aceasta ocazie au fost create si o serie de activitati pentru parinti: un atelier de creativitate si un workshop despre inteligenta emotionala si empatie.

Mai multe informatii despre eveniment gasiti aici.

Biblioteca Metropolitana Bucuresti pune la dispozitia publicului o oferta culturala complexa si gratuita, printr-o retea de biblioteci in fiecare sector al Capitalei.

Citește în continuare