Skip to content

Nopti de cazare gratuite in Manchester pentru sustinerea turismului local

 

Municipalitatea Manchester a lansat programul  “Have a Night on Us” prin care ofera turistilor o a treia noapte gratuita pentru fiecare sejur de doua nopti, in incercarea de a revitaliza sectorul turistic intens afectat de criza pandemica.

Intr-un efort de a stimula turismul in lunile de vara, orasul a lansat o campanie pentru a repopula hotelurile care au fost inchise pana de curand.  Schema de ajutor “Have a Night on Us” le va oferi vizitatorilor o a treia noapte gratuita atunci cand vor rezerva un sejur de doua nopti la 12 dintre cele mai bune hoteluri ale orasului, hotelurile alese fiind din toate categoriile de preturi, de la cele mai accesibile la cele mai luxoase. Toate informatiile despre cazari sunt disponibile aici.

In aceasta vara, la Manchester s-au anuntat deja Festivalul International Manchester in iulie, iar si Sounds of the City, noul RHS Garden Bridgewater – cea mai mare gradina din Marea Britanie care se poate vizita, Manchester Jazz Festival, Parada Pride si expozitia „Grayson’s Art Club” la Manchester Gallery.

Marea Britanie are inca o serie de restrictii privind calatorii din afara granitelor sale din cauza crizei pandemice, asadar urban.ro va sugereaza sa consultati autoritatile oficiale inainte de calatorie pentru a avea un sejur cat mai placut.

Si in Romania este disponibil un program similar. Oradea ofera intrari gratuite la muzee pentru turistii care stau mai mult de doua nopti in oras.

O initiativa inedita este promovata de Asociatia Visit Oradea: pentru minim doua nopti consecutive intr-unul dintre hotelurile partenere, turistii pot avea acces gratuit la Muzeul Tarii Crisurilor, Muzeul Orasului Oradea – Complex cultural, Muzeul Istoriei Evreilor, Casa Darvas – La Roche si Sinagoga Sion.

Mai mult, pentru a incuraja descoperirea orasului, din pachet mai face parte si un card de transport public gratuit pentru 24 de ore. Totodata, o serie de oferte si reduceri sunt disponibile la restaurantele si cafenele din oras.

Citește în continuare