Skip to content

Cele mai tari tinute purtate de Zendaya (galerie foto)

Dupa ce prins o multime de headlineuri cu aparitia de la Oscar, simpatica Zendaya a avut o aparitie spectaculoasa la Kids Choice Awards 2015 si ne indica faptul ca va deveni noua IT Girl a Hollywood-ului.

De la o starleta Disney, Zendaya se indreapta catre un loc spectaculos in lumea modei. Este deja indragita de multi designeri si ar putea avea o ascensiune impresionanta anul acesta.

Daca anul trecut a stat in primul rand la New York Fashion Week pentru designeri precum Rebecca Minkoff, Pamela Roland si Betsey Johnson during New York Fashion Week, 2015 a inceput pentru Zendaya cu o aparitie TOP NOTCH la Oscaruri – una destul de controversata ce a facut ravagii in cadrul emisiunii The Fashion Police.

 

Zilele trecute, Zendaya a stralucit la Kids Choice Awards intr-un look 100% inspirat din anii \’70. Asa cum va spuneam, moda anilor \’70 e cea mai puternica influenta a acestui an. Iar ea a reusit una din cele mai bine desprinse aparitii de acest gen. Cu freza specifica, amestecul de culori perfect potrivit cu evenimentul destinat copiilor si un soft-color-blocking cu patternuri ce incorporeaza majoritatea trendurilor din acest an.

Daca va intrebati cum de reuseste sa fie atat de fashion forward la numai 18 ani, Zendaya Coleman si-a inceput cariera ca model pentru branduri uriase precum Macy’s, Mervyns si Old Navy.

In cativa ani a reusit sa duca pe covorul rosu o rochie greu de purtat pentru orice pustoaica – precum cea a lui Vivienne Westwood de la Oscar – sau creatii ale unor designeri grei precum Peter Pilotto, Emanuel Ungaro, Charlotte Ronson sau Fausto Puglisi.

Cu o super aparitie pe coperta Teen Vogue si un stil vestimentar ce oscileaza intre rochii de cocktail, retro chic, classic, elegant si un street-style imaculat cu jeansi, color blocking si haine potrivite dimensiunilor ei, Zendaya e un vis pentru orice designer.

Vom ramane cu ochii pe Zendaya pentru a-i urmari evolutia vestimentara! Vezi mai jos galeria foto cu cele mai tari aparitii ale sale!

Citește în continuare