Skip to content

O premiera globala pentru Katy Perry si Cosmopolitan

La cateva zile dupa ce am vazut-o intr-o ipostaza S&M alaturi de o alta diva legendara – Madonna, Katy Perry seteaza o premiera mondiala atat pentru ea si pentru revista Cosmopolitan. 

 

Katy Perry pune monopol pe Cosmopolitan, punctand prima copera globala! Revista Cosmo – asa cum este alintata – a ales-o pe artista pop sa fie starul primei coperte globale – 62 de editii din jurul lumii o au ca protagonista pe Katy. Si pentru a nu ne plictisi, fiecare coperta este diferita, dandu-ne posibilitatea sa o admiram pe artista in diferite ipostaze fun si colorate – semnatura Miss Perry. 

Fotografiile au fost realizate de catre Matt Jones, care a surprins-o pe Katy Perry in tinute super colorate, cu o atitudine pozitiva, pusa pe flirt si buna dispozitie. 
Despre decizia de a o pune pe Katy Perry pe coperta, redactorul sef spune: A depasit atat de multe bariere culturale. Muzica ei este sensibila si puternica in acelasi timp, inspirand foarte multi oameni. 

In galeria foto puteti vedea mai multe coperte din diferite tari, toate cu Katy Perry si… aici pictorialul BDSM pentru V Magazine cu Madonna. 

 

 

Citește în continuare