Skip to content

Olivia Wilde va regiza “Don’t Worry Darling”, un film care ii are in distributie pe Shia LaBeouf, Florence Pugh si Chris Pine

Actrita Olivia Wilde a debutat ca regizor anul trecut cu „Booksmart”, o reinterpretare moderna a filmelor clasice despre adolescenti care a primit reactii pozitive din partea criticilor.

Acum a intrat in productie cu al doilea film,  “Don’t Worry Darling”, un thriller psihologic din distributia caruia fac parte Florence Pugh, Shia La Beouf si Chris Pine. Filmarile vor incepe imediat dupa ridicarea restrictiilor impuse de pandemie.

Actiunea filmului “Don’t Worry Darling” are loc in anii ’50 intr-o comunitate izolata, din desertul californian.

New Line Cinema, compania care produce noul thriller, a fost de acord sa o pastreze pe scenarista Katie Silberman in echipa Oliviei Wilde, dupa rezultatele bune pe care le-au avut cu primul film la care au lucrat impreuna.

Pentru adaptarea scenariului pentru „Booksmart”, Silberman a fost nominalizata la premiile BAFTA si a castigat un trofeu Indepent Spirit. In portofoliul ei se mai afla  scenariul comediei romantice “Set it Up” pe care o puteti viziona pe Netflix.  

Pe langa rolul de regizor, Olivia Wilde va avea in film si un rol secundar in „Don’t worry darling”. Personajul principal va fi interpretat de Florence Pugh .

Florence Pugh se bucura in acest moment de o mare popularitate. Actrita a fost nominalizata la premiile Oscar si BAFTA pentru interpretarea ei din “Little Women” si a primit aprecieri pentru rolurile din “Midsommar” si „Outlaw King”. In lunile viitoare va reveni pe marile ecrane in productia “Black Widow”.

Anul trecut, Shia LaBeouf a jucat in doua filme independente, unde si-a adus contributia si ca scenarist.

“Honey Boy” este un film inspirat din viata actorului, in care Shia LaBeouf interpreteaza rolul tatalui sau. Pelicula spune povestea unui copil care traieste intr-o camera de motel alaturi de tatal abuziv, dependent de alcool. In timp, traumele copilariei il influenteaza, copilul devenit actor confruntandu-se cu dependente si comportamente distructive. 

“The Peanut Butter Falcon” reprezinta un alt rol emotionant jucat de LaBeouf care il interpreteaza pe Tyler, un tanar care incearca sa isi revina dupa o experienta traumatizanta. In drumul sau spre recuperare devine, fara sa vrea, fratele mai mare al lui Zac, un fugar cu sindromul Down. 

Starul Marvel Chris Pine va avea rolul principal intr-un nou film “Sfantul” 

Pe langa regia filmului “Booksmart”,  Olivia Wilde a aparut intr-un film alaturi de Clint Eastwood, “Richard Jewell”, si a regizat “Wake Up”, un scurt metraj prezentat la Sundance Film Festival 2020.

Olivia Wilde a declarat ca regia a fost un plan dezvoltat treptat pentru ca a avut nevoie de timp pentru a scapa de incertitudini, insa acum isi doreste sa se implice cat mai mult in proiecte regizorale. 

Wilde nu a avut curaj sa regizeze mai devreme pentru ca nu avea studii de specialitate insa si-a dat seama ca 15 ani de experienta ca actrita au fost de fapt o forma de scoala de regie.

Actrita va continua sa joace pentru ca rolurile acceptate au un efect cathartic, de terapie, dar si pentru ca astfel va avea posibilitatea de a studia munca si stilul altor regizori. 

Citește în continuare