Skip to content

Omara Portuondo canta pe 17 iunie la Sala Palatului din Bucuresti. Diva din Buena Vista Social Club are 92 de ani si este turneul ei de adio

Cantareata cubaneza Omara Portuondo, una dintre  vocile remarcabile ale continentului Sud American si unul dintre cei mai importanti artisti ce au promovat muzica Cubei peste tot in lume, va canta in aceasta vara la Bucuresti

Concertul Omara Portuondo, parte din Farewell Tour, are loc pe 17 iunie la Sala Palatului.  Primele 200 de bilete din fiecare categorie au pret earlybird.

Omara Portuondo Peláez este o cantareața si dansatoare cubaneza. Membru fondator al popularului grup vocal Cuarteto d’Aida, Portuondo a colaborat cu mulți muzicieni importanți cubanezi de-a lungul lungii sale cariere, printre care Julio Gutiérrez, Juanito Márquez si Chucho Valdés. 

Omara Portuondo  a urcat prima data pe scena in 1950. In cei peste 70 de ani de activitate, a lansat 38 de materiale de studio. Cunoscuta mai ales pentru reinterpretarea genului Bolero, Omara a abordat de-a lungul timpului si Guaracha, Cancion sau Jazz, colaborand cu artisti reprezentativi ai genului precum Julio Gutierrez, Juanito Marquez asau Chucho Valdes.
Omara a inregistrat piese intr-o gama larga de stiluri, de la jazz la son cubano. Din 1996, a facut parte din proiectul Buena Vista Social Club, efectuand numeroase turnee si inregistrand mai multe albume cu acest ansamblu. A castigat un premiu Latin Grammy pentru cel mai bun album tropical contemporan in 2009 si un premiu Latin Grammy pentru intreaga cariera in 2019, si a primit trei nominalizari la premiile Grammy. 


Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si au urmatoarele preturi: 
– earlybird (primele 200 din fiecare categorie): VIP 299 lei, Cat A 229 lei, Cat B 179 lei, Cat C 129 lei,
– presale: VIP 319 lei, Cat A 249 lei, Cat B 199 lei, Cat C 149 lei
– la acces: VIP 350 lei, Cat A 280 lei, Cat B 220 lei, Cat C 170 lei
 

Citește în continuare