Skip to content

Abonatii la serviciile de televiziune ale grupului de companii Orange Romania vor putea urmari Jocurile Olimpice 2024. Din acest an, portofoliul de posturi TV Warner Bros. Discovery este disponibil abonatilor Orange Romania si Orange Romania Communications.

In cadrul noului parteneriat, posturilor de televiziune HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2, Warner TV, CNN, Cartoon Network si Cartoonito li se vor alatura posturile Eurosport, Eurosport 2, Discovery Channel, Investigation Discovery (ID), HGTV, TLC si Animal Planet. Noile canale vor fi disponibile treptat clientilor Orange Romania si Orange Romania Communications care au un abonament TV de la Orange, in functie de oferta lor TV.

Astfel, abonatii la serviciile de televiziune ale grupului de companii Orange Romania vor putea urmari toate competitiile sportive, filmele, serialele, dar si emisiunile si documentarele de neratat oferite de posturile TV din portofoliul Warner Bros. Discovery. Fie ca este vorba de Jocurile Olimpice Paris 2024, de turnee de Grand Slam, de desene animate pentru cei mici, de documentare ori de emisiuni care ofera inspiratie pentru redecorarea casei, dar si filme si seriale de vazut si revazut, portofoliul Warner Bros Discovery va aduce abonatilor Orange programe pe gustul lor.

“Suntem extrem incantati sa putem oferi clientilor Orange, care au un abonament TV, acces la portofoliul numeros de televiziuni oferit de Warner Bros. Discovery. Acesta aduce clientilor nostri o gama mai bogata de emisiuni TV, documentare, precum si acces la cele mai asteptate competitii sportive. Extinderea acestui parteneriat strategic contribuie la obiectivul nostru de a aduce in casele romanilor cel mai bun si cel mai variat continut TV pentru intreaga familie”, spune Antoine Drevon, Chief Marketing Officer, Orange Romania.

“Orange este unul dintre cei mai importanti parteneri pe care ii avem in Romania si ne bucuram ca abonatii Orange vor avea acces la televiziunile din portofoliul Warner Bros. Discovery pe care il operam in Romania. 2024 va aduce continut nou la toate posturile noastre si mentionez in special competitiile live transmise de Eurosport, dar mai ales Jocurile Olimpice Paris 2024, pentru care suntem detinatorii drepturilor de difuzare. Cele 16 posturi TV din portofoliul nostru, pe care abonatii Orange le vor putea urmari, aduc continut incredibil de variat: de la filme si seriale, emisiuni lifestyle si reality, home & deco, la documentare si desene animate de neratat”, spune Alexandru Silanovici, Distribution & Business Development Director Romania si Ungaria la Warner Bros. Discovery.

Citește în continuare