Skip to content

Filmul week endului la Orange TV Go: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Super puteri in super lupte de arte martiale

Pentru momentele dvs in familie din week endul care vine, urban.ro si Orange TV Go va propun o comedie plina de actine care poarta semnatura studiourilor Marvel, deci are adrenalina asigurata, dar si cateva invataminte si valori pentru intreaga familie.

Filmul Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings  este o fantezie de actiune si aventura in care stilurile de lupta asiatice sunt intr-un mélange cu superputerile de tip Avenger.

Shang-Chi este un tânar care isi neaga vocatia si destinul sau magnific de razboinic; locuieste in San Francisco, isi spune „Shaun” si lucreaza ca un umil valet la un hotel de lux impreuna cu cea mai buna prietena a sa, care s-ar putea sa fie totusi mai mult decât o amica. Sau sa devina in viitor mai mult decat cea mai buna prietena.

Aceasta este Katy, interpretata in mod amuzant de Awkwafina, care este neincrezatoare atunci când isi da seama ca prietenul ei este mai mult decât i-a spus el, si este deosebit de batjocoritoare in legatura cu faptul ca numele sau fals este atât de putin asemanator cu cel real.

Astfel, spectatorii descopera ca maestrul in arte martiale Shang-Chi se confrunta cu trecutul pe care credea ca l-a lasat in urma atunci când este atras in reteaua misterioasei organizatii Ten Rings. Si de aici incolo totul devine poezie in miscari extreme, balet in acrobatii care sfideaza gravitatia, totul cu puterea artelor martiale puse in slujba binelui.

Filmul poate fi vazut pana pe 14 aprilie la orice ora va doriti sa creati o atmosfera speciala in familia dvs, daca sunteti abonat Orange sau utilizator prepay Orange; poate fi inchiriat din sectiunea Movie Go din Orange TV Go. Il gasiti aici

Mai multe detalii despre serviciu puteti gasi aici.

Cu Orange TV Go vedeti tot ce va intereseaza, oriunde ati fi, va bucurati de filmele si emisiunile preferate chiar si când sunteti in miscare, in plus, puteti câstiga super premii la concursurile din aplicatie.

Puteti descarca aplicatia din Google PlayApp Store sau AppGallery  

Citește în continuare