Skip to content

Noi detalii despre Peaky Blinders filmul. Chillian Murphy ramane protagonist, filmarile sunt in septembrie. Sunt in pregatire inca doua filme pe tema

Cand al saselea si ultimul sezon al serialului Peaky Blinders s-a incheiat in 2022, fanii au facut presiuni pentru ca povestea lui Tommy Shelby si a bandei sale din Birmingham  sa continue.

Inspirat dupa o poveste reala de la sfarsitul celui de-al doilea Razboi Mondial cand banda numita Peaky Blinders nu numai ca si-a creat un imperiu criminal, dar a lasat si o amprenta indrazneața in lumea modei, serialul a reusit performanta sa influenteze readucerea la viata a unei tendințe vestimentare uitate, acum ferm ancorata ca un stil predominant in peisajul modei de astazi. Acesta este „stilul Peaky Blinders”.

Ultimul capitol al povestii Peaky Blinders va avea loc in film conform producatorilor si realizatorilor serialului, iar Chillian Murphy a fost confirmat in urma cu doar cateva zile ca isi va prelua rolul principal.

Zilele trecute a fost anuntata si o data de incepere a producției, va fi in luna septembrie.

„Vom filma la studiourile din Digbeth si la locația din Digbeth, in Birmingham”, a spus  creatorul serialului Steven Knight potrivit Deadline. „Digbeth si Small Heath [sunt] locurile in care Peaky Blinders a cutreierat de fapt, asa ca este ca si cum Peaky se intoarce acasa.”

Avand in vedere data de filmare filmul in sine va ajunge pe ecrane cel mai devreme in 2025, dar pana acum nu au fost anunțate date oficiale.

Ca si in cazul detaliilor legate intrig filmului, nu stim prea multe despre cine va fi inclus in distribuție, dar Knight a confirmat in repetate randuri ca Cillian Murphy se va intoarce in rolul lui Tommy, precum si Paul Anderson in rolul fratelui sau Arthur.

In continuarea filmului, se stie doar ca Tommy va trai din nou intr-o lume in care a pacalit moartea, ceea ce ii deschide calea pentru un final exploziv si culminant.

Insa un film Peaky Blinders este o punte perfecta pentru franciza, creand publicitate la timp pentru serialele derivate

In prezent, sunt in lucru doua seriale Peaky Blinders: un sequel care se desfasoara in Boston si un prequel care o exploreaza pe Polly Gray.Peaky Blinders a fost o emisiune populara, dar pentru ca aceasta sa se extinda intr-o franciza, trebuie sa acumuleze un oarecare avant in buzz-ul culturii pop, mai ales ca vor fi trecut cel puțin trei ani de la incheierea emisiunii originale cand va incepe primul spinoff. Poate ca nu pare mult timp, dar interesul pentru francize se poate diminua rapid fara o calitate susținuta. Filmul sequel ar putea fi soluția perfecta.

In timp ce continuarea povestii lui Tommy Shelby este interesanta, creatorul serialului, Steven Knight, a dovedit ca franciza Peaky Blinders este mai versatila decat un singur personaj principal. Povestea lui Tommy a avut deja sase sezoane si, fara indoiala, va fi emoționant sa o vedem incheiata (din nou).Cu toate acestea, exista atat de mult potențial neexploatat pentru ca Peaky Blinders sa extinda lumea cu fețe noi.Genul crimei de epoca ofera posibilitați infinite si va fi interesant sa vedem unde va conduce Knight franciza in continuare.

Citește în continuare