Skip to content

Penguin Classics si Marvel publica impreuna o noua serie de antologii de benzi desenate. „The Amazing Spider Man”, „Black Panther” si „Captain America” se pot deja pre-comanda

Pentru prima data, povestile clasice ale unora dintre cei mai emblematici supereroi din istoria benzilor desenate americane vor fi publicate de Penguin Classics.

„Aceste antologii de benzi desenate atent organizate prezinta povestile originale si povestile fundamentale ale personajelor cheie Marvel si servesc ca o marturie a impactului transformator al Marvel asupra genului fantastic si asupra culturii populare”, mentioneaza reprezentantii Penguin Classics.

Benzile desenate fac parte din cultura populara americana, unde timp de zeci de ani, Marvel a publicat naratiuni vizuale inovatoare.

Deja sunt disponibile pentru pre-comanda The Amazing Spider-Man — Penguin Classics Marvel Collection Edition, care contine douasprezece povesti cheie din primii doi ani din istoria publicarii lui Spider-Man (din 1962 pana in 1964). Prefata este semnata de Jason Reynolds, si cuprinde inclusiv o introducere a lui Ben Saunders, care ofera o perspectiva suplimentara asupra semnificatiei Omului Paianjen si a benzilor desenate clasice Marvel. Detalii aici.

The Black Panther — Penguin Classics Marvel Collection Edition include povestea despre originea Pantera Neagra din 1966 si intreaga poveste apreciata de critici „Panther’s Rage” din seria sa solo din anii 1970. Detalii aici.

Captain America — Penguin Classics Marvel Collection Edition se bazeaza pe mai multe serii de benzi desenate, inclusiv primele aparitii ale Captain America din 1941, alaturi de exemple cheie ale primelor sale povesti din anii 1960, in care Steve Rogers, proaspat inviat erou al celui de-al Doilea Razboi Mondial, cauta sa-si gaseasca locul intr-o lume noua si necunoscuta. Detalii aici.

Si George R.R. Martin va lansa alaturi de Marvel o noua serie de benzi desenate.

Scriitorul seriei „Game Of Thrones” va face echipa cu Marvel pentru a produce o noua serie de benzi desenate, care va avea la baza seria de antologie de supereroi Wild Cards, care a fost conceputa si editata de George R.R. Martin.

Wild Cards spune povestea unei istorii alternative in care Pamantul gazduieste indivizi cu super-puteri si cuprinde peste 25 de romane si 20 de povestiri scurte. Lucrarea a fost scrisa de peste 40 de autori de-a lungul a trei decenii, iar seria limitata „Wild Cards: Drawing Of The Cards” va fi publicata mai tarziu in acest an.

Citește în continuare