Skip to content

Placido Domingo amana spectacolele de la Bucuresti (26 februarie  si Cluj (23 februarie)  pentru ca are bronsita. Spectacolele vor fi reprogramate, biletele raman valabile

Vizita lui Pacido Doingo in Romania se amana pentru  data care va fi anuntatat ulterior, artistul a anuntat ca nu va putea concerta luna aceasta la Cluj si Bucuresti.

Concertul sau din Capitala a fost sold out. Cantaretul de opera a fost diagnosticat cu bronsita si i s-a impus o perioada de repaus vocal de cel putin 10 zile.

 Cele doua concerte extraordinare pe care urma sa le sustina in 23 februarie, la BT Arena din Cluj Napoca, respectiv in 26 februarie, la Sala Palatului din Bucuresti, vor fi reprogramate.

„Sunt teribil de trist ca trebuie sa aman in acest moment, mai ales din cauza inconvenientelor pe care acest lucru le provoaca tuturor celor care si-au planificat deja sa vina la concerte. Intalnirile sunt doar amanate, iar noi cautam deja noi date pentru a le indeplini”, le-a transmis artistul fanilor. 

Organizatorii au anuntat ca, in urma amanarii celor doua spectacole, biletele achizitionate nu isi pierd valabilitatea pentru editia reprogramata. Ei asigura publicul ca nu vor exista alte modificari pentru concertul la care vor participa toti invitatii anuntati initial.

Artistul urma sa fie pe scena alaturi de soprana Adela Zaharia si Orchestra Simfonica Valahia, avandu-l la pupitru pe dirijorul spaniol Jordi Bernacer.

Citește în continuare