Skip to content

Poza zilei: Miley Cyrus fotografiata de Terry Richardson

Articolele despre Miley Cyrus continua sa curga, obiectiv atins, tanara devine un trend topic in fiecare zi. Danseaza, canta, joaca si plange pe scena, Miley Cyrus este un nou punct de atractie in muzica si, mai nou, in moda. 

 

Miley Cyrus este pe coperta numarului de octombrie a revistei Harper’s Bazaar, editia americana, purtand o rochie Burberry Prorsum. Si arata super normal, culmea. Spre surprinderea noastra si pictorialul din interior este la fel de cuminte, stilizarea fiind la standardele unei reviste de moda si nu a unui performance de pe o scena.

Fotografiile, realizate de Terry Richardson sunt in stilul caracteristic acestuia – pe fundal alb, focusul fiind pe personaj. Si pentru ca totul era destul de plictisitor la nivel de imagini din revista, am ales sa va aducem in galerie fotografii de making of, Miley Cyrus in studioul lui Richardson. 

Vorbind despre stilul ei, Miley spune: Simt ca fiecare fata vrea sa aiba o fotografie de beauty care sa demonstreze ca este la moda. Dar eu pot sa fiu in leggings albi si o bustiera ca tot sunt la alt nivel fata de acele fete. Ele nu stiu cum sa poarte hainele. 

 

Vedeti aici de ce si cum a plans Miley Cyrus pe scena…

Citește în continuare