Skip to content

Poze lansare „Nopti Orientale 2”

Daca nu o cunoasteti deja, e una din primele bloggerite din Romania, a inceput prin 2005, semnandu-se Curtezana, a continuat pe weblog iar de ceva timp o gasiti pe wordpress ca zuleiha. A scris mai multe carti pentru copii, printre care si „Legendele apelor”, carte nominalizata la premiile AER in 2005. Primul sau roman a fost lansat la editura Tritonic in toamna anului trecut si se numeste „Strugurii s-au copt in lipsa ei”. In februarie 2008 a fost lansat primul volum al romanului „Nopti orientale”, tot sub egida Tritonic. Este o carte pe care multi s-au grabit sa o judece. Scenele erotice descrise in anumite pasaje nu le-au permis sa inteleaga golul lasat in firul epic.

Acest spatiu gol este intregit de „Nopti orientale 2”, un roman care atinge puncte si idei destul de sensibile pentru omenire si va lovi acolo unde putini se asteapta. Daca primul volum venea cu niste povesti si personaje interesante, oarecum fermecatoare, finalul romanului aduce adevaratele fete ale oamenilor pe scena, in fata tuturor, mastile slab-ascunse sunt aruncate la picioare insa multe dintre ele vor cadea pe neasteptate. Stim asta pentru ca inainte de a ne implica in aceasta lansare, am vrut sa stim despre ce e vorba si am fost mai mult decat incantati. Nu am reusit sa citim toata cartea, insa am tras cu ochiul. Acum te faci sa razi tinandu-te cu mainile de burta, iar in momentul urmator vei cadea intr-o stare meditativa, iti da de gandit asupra calitatii indoielnice a oamenilor, a intregului univers. Autoarea descrie aici cui se adreseaza aceasta carte.

V-am anuntat de ieri lansarea. Inafara de multi dintre prietenii lui Zully, la eveniment au mai fost prezenti: Bogdan Hrib, editorul Tritonic, Oana Mudura, prezentatoarea stirilor N24, Anamaria Ferentz, Michael Haulica, Horia Nicola Ursu, oamenii care fac campania politica a lui Oprescu si cativa bloggeri care nu au dorit sa isi faca simtita prezenta. Aveti pozele mai jos.

Eu ma pun sa citesc „Nopti Orientale 2”. O sa fie o noapte lunga, dar nu orientala. Am si eu un rol in carte dar il tin secret 😀 . Daca isi da seama cineva despre cine e vorba, sa-mi dea un semn.

Citește în continuare